Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Mind 28 maart 2019

9 Originele 1 april grappen om uit te halen bij je collega’s

Aankomende maandag is het weer tijd om grappen te maken op kantoor want 1 april staat voor de deur. Hét uitgelezen moment om je collega’s te foppen met een aantal goede pranks. Om heel eerlijk te zijn raden wij aan om ál deze grappen gewoon uit te halen als je dan toch bezig bent.

Volgende week maandag heb je ongetwijfeld veel zin om naar kantoor te gaan. Normaal gesproken heb je opstartproblemen aan het begin van de week maar niet als je deze hilarische grappen uithaalt bij je collega’s:

1. Plak overal nep oogjes op

Koop een zakje Googly oogjes en plak deze op zo’n beetje alles wat je tegenkomt. Denk aan de planten, maar ook alle etenswaren in de koelkast. Hi-la-risch.

2. Verschuif een belangrijke meeting

Verschuif die belangrijke meeting van donderdag 4 april naar maandag de eerste. Stuur iedereen de uitnodiging via Google Calendar en je collega’s zullen ongetwijfeld balen dat ze vandaag al die uren durende meeting hebben. Grapje natuurlijk!

3. Lekkere paaseitjes

Verzamel aankomende week nog even genoeg papiertjes van paaseieren om een geniale grap uit te halen. Nergens worden je collega’s blijver van dan een schaaltje vol paaseitjes. Tenminste, dat denken ze want jij wikkelt een paar druiven in paaseipapiertjes en dat is de deceptie van de dag.

4. Nicolas Cage

Hang overal, maar dan ook echt OVERAL foto’s op van Nicolas Cage. In de wc’s, op de koelkast en vergeet vooral niet alle prikborden ook mee te pakken.

5. Wisselen maar

Verwissel de volle melk met karnemelk en andersom. Dat gaat zorgen voor héél zure gezichten.

6. Mindf*ck

Voor deze grap heb je wel een paar collega’s nodig maar dan heb je ook wat. Kom extra vroeg op kantoor en draai alles in jullie ruimte in spiegelbeeld om. Ga vervolgens allemaal aan het werk alsof er niks aan de hand is. Mindf*ck voor de volgende collega die binnenkomt.

7. Plak iemands muis vast

Plak met dubbelzijdig plakband iemands muis vast aan het bureau. Heel flauw grapje met een hilarisch resultaat.

8. Hang een briefje op het koffiezetapparaat

DEFECT! Je collega’s worden nergens chagrijniger van dan een stuk koffiezetapparaat. Pech voor hen, lol voor jou.

9. Confetti douche

Zet een bakje met confetti op het randje van een deur die op een kier staat. De eerstvolgende collega die de deur opent wordt getrakteerd op een confetti douche.

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum
Reageer op artikel:
9 Originele 1 april grappen om uit te halen bij je collega’s
Sluiten