Inga Stoit
Inga Stoit Work & Life 8 jan 2019
Leestijd: 1 minuut

10 (creatieve) vragen die je jezelf kan stellen nu het nieuwe jaar van start is

De tweede week van 2019 is alweer aangebroken. Van dit jaar willen we allemaal uiteraard weer een succes maken. Maar hoe doe je dat? Hoe zorg je ervoor dat jouw jaar de beste boost ever krijgt? Stel jezelf onderstaande vragen en creëer duidelijkheid voor jezelf.

Het gaat erom dat je de volgende vragen eerlijk voor jezelf beantwoordt en bekijkt of je deze antwoorden plezierig of vervelend vindt. Wanneer je tevreden bent weet je dat je zo door kan gaan en wanneer je niet zo content bent, heb je een mooi overzicht om het dit jaar anders te doen.

19 x relatie voornemens voor een gelukkig en verliefd 2019

1. Wat houdt mijn werk in en ben ik hier tevreden mee?
2. Ben ik creatief en is dit belangrijk voor mij?
3. Maak een lijstje waaruit blijkt dat je creatief bent: ‘ik ben creatief omdat..’
4. Laat ik dit tot uiting komen of ben ik een belemmering voor mezelf?
5. Hoe ga ik het aanpakken om mezelf niet langer te dwarsbomen?
6. Noem 3 manieren waarmee je tijd kunt besparen, om te doen waar je van houdt.
7. Noem 3 nieuwe dingen die jij dit jaar wil ontdekken.
8. Maak een lijstje met intenties voor het jaar 2019.
9. Welke slechte gewoontes zwaai je vaarwel in het jaar 2019?
10. Hoe zorg ik voor meer vrije tijd om mijn dromen te verwezenlijken?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
10 (creatieve) vragen die je jezelf kan stellen nu het nieuwe jaar van start is
Sluiten