Redactie
Redactie Kids 14 november 2014

De 10 regels van het peuterbegrip ‘Van Mij’

Soms kom je me toch een partij dingen tegen in vreemde hoeken, lades of gewoon achter de verwarming. Maar ja als je peuterkroost iets te pakken heeft dan is het dus wel gelijk van hem. En dan doet ‘ie er natuurlijk gewoon mee wat ‘ie wil. Dat begrijp je toch wel?

Oh, wist je nog niet dat er 10 regels zijn als het om het ‘bezit’ van jouw kind gaat? Famme heeft daarom speciaal een lijst ontworpen. Print ‘m uit en hang ‘m in de keuken. Zo is het hele gezin gelijk op de hoogte.

1. Als ik het leuk vind, is het van mij
2. Als ik het heb aangeraakt, is het van mij
3. Als ik het kan afpakken, is het van mij
4. Als het van mij is, wordt het sowieso nooit meer van jou
5. Als ik iets aan het bouwen ben, dan zijn alle onderdelen van mij. Allemaal
6. Als ik het een paar minuten geleden al had gezien,dan is het 100% zeker van mij
7. Als het eruit ziet alsof het van mij is, dan is het van mij. Duh
8. Ik zag het eerst, dus het is van mij
9. Als jij ermee aan het spelen was, maar je legt het neer, dan is het dus gelijk van mij
10. Maar als het dan kapot is, dan is het wel van jou

Reageer op artikel:
De 10 regels van het peuterbegrip ‘Van Mij’
Sluiten