10 x series om samen met je man te kijken

Samen tv kijken met je man blijkt best lastig. Immers, jullie interesses liggen soms ver uit elkaar. Gevolg? Uiteindelijk eindigen jullie samen op de bank en kijkt de één naar de computer, de ander naar de tv en hebben jullie nog oordoppen in ook. Gezellig…

Je zult af en toe een compromis moeten sluiten, maar hier 10 goede opties waar jullie het – waarschijnlijk – allebei wel mee eens zijn. Onlangs was de jaarlijkse winterstop in ‘serie-land’ maar inmiddels zijn de meeste series weer begonnen.

1. Modern Family

Maak je alvast maar op voor een grote dosis humor. Modern Family volgt drie gezinnen die allemaal op hun eigen manier bijzonder zijn en samen vormen ze één grote knotsgekke familie. Je kunt het bekijken op het wel bekende Netfilx.

2. Cougar Town

Courtney Cox blaast het ‘Friends-idee’ een nieuw leven in. Lachen, gieren, brullen geblazen met hoofdpersoon Jules, die veel te vaak de verkeerde opmerkingen maakt. Als pas gescheiden vrouw gaat ze het ‘single-leven’ in en daar maakt ze met behulp van haar vrienden een feestje van. Fine, voor de man is dit misschien een ietwat guilty pleasure, maar ach, dat maakt het plezier er niet minder om. Je koopt de verschillende seizoenen hier.

3. Suits

Ongeschoolde Mike Ross komt per ongeluk bij een advocatenkantoor terecht. Eenmaal daar weet Mike zichzelf om de haverklap in de problemen te brengen en valt het werk als ‘intern’ toch wel een beetje tegen. Je kijkt het op Netflix.

4.De hele spannende Netflixserie ‘House of Cards’

Ondanks dat je waarschijnlijk al bekend bent met de serie kan dit rijtje toch niet zonder House of Cards. Extreem spannend en heel goed voor te stellen dat de politiek zo in elkaar zit (ondanks dat niemand het ooit zal toegeven).

5. Episodes

Een serie waarin Matt Le Blanc zichzelf speelt en voor het eerst terugkomt op tv na Friends. Wie van hem heeft genoten als Joey zal ook nu niets te kort komen. Je koopt het hier.

6. The Goodwife

Nadat man Peter opgepakt wordt en naar de gevangenis moet, gaat Alicia weer aan het werk als advocaat om een dak boven haar hoofd te houden. Het is wel een tijdje geleden en dat valt niet mee. Je koopt het hier.

7. White Collar

Kunstdief Neal Caffrey wordt in ruil voor zijn hulp aan de wittenboordenunit van de FBI, vrijgelaten uit de gevangenis. Hij is zijn oude streken nog niet verloren en FBI-agent Peter Burke heeft zijn handen vol aan hem. Je kunt alle seizoenen bekijken op Netflix.

8. Sherlock

Benedict Cumberbatch kruipt in de rol van de extreem slimme Sherlock Holmes en dat doet hij geweldig. Samen met zijn sidekick Watson lost Sherlock (meestal ongevraagd) op onorthodoxe wijzen misdaden op. Je kunt alle seizoenen bekijken op Netflix.

9. Better Call Saul

De wereld van Breaking Bad gaat verder met het bekende personage Saul. De advocaat die Mr. White hielp met zijn duistere zaakjes. Zelf is hij zeker geen heilig boontje. Als het om geld gaat, doet hij nét iets meer, ook als dat niet mag volgens het wetboek. En dat komt hem vaak duur te staan. Je bekijkt het op Netflix.

10. Arrow

Een goede combinatie tussen romantiek en actie. Oliver Queen blijkt vijf jaar na de crash van zijn boot nog in leven te zijn, hij komt terug naar Starling City met een missie die zijn vader voor hem heeft achtergelaten. Je kunt het kijken op Netflix.

Bereken hier hoeveel tijd jouw serieverslaving je al heeft gekost.

Reageer op artikel:
10 x series om samen met je man te kijken
Sluiten