Els van Asseldonk
Els van Asseldonk Lifestyle 14 februari 2015

10x Valentijnsdag tips voor de single vrouw

Als single kom je prima het jaar door. Soms zelfs beter dan wanneer je een relatie hebt. Voor de feestdagen heb je niet per se een partner nodig, dat kun je prima met familie en vrienden af. Valentijnsdag wordt daarentegen wel iets lastiger en liefde tussen twee mensen staat hier centraal. Wanneer je die niet hebt wordt dat er op deze dag goed ingewreven. Zoek eventueel een oppas voor je kinderen en denk eens een dag of avond alleen maar aan jezelf.

Met deze tips kom je Valentijnsdag wel door!

1. Ga shoppen!

Lekker neuzen tussen de nieuwe collecties, pas wat kleren en koop iets nieuws. Daar knap je vast van op.

2. Vriendinnenavond

Houdt een cocktailavondje of trek een goede fles wijn open. Do we need to say more?

3. Inhaaldag

Het leven kan bizar druk zijn, vooral als je kinderen hebt. Verspeel je dag niet met mannen, maar doe dingen die je al tijden had willen doen.

4. Kook iets lekkers

Jamie’s Comfort food of een willekeurig boek van Nigella Lawson kunnen je heel wat inspiratie bieden.

5. Verwen jezelf

Maskertje, badderen en lekkere huidscrub. Hierna kun je er weer helemaal tegenaan. Je kunt natuurlijk ook all the way gaan en een wellness oord bezoeken.

6. Koop een cadeautje… voor jezelf

Waarom niet? Een luchtje dat je al tijden had willen hebben of een mooi boek. En als je er zin in hebt: geld over de balk smijten mag soms best.

7. Speeddaten

Als je er werkelijk zo klaar mee bent alleen te zijn, is Valentijnsdag de ideale avond om op zoek te gaan. Er worden talloze single feesten en diners georganiseerd.

8. Ga sporten

Misschien niet het eerste waar je aan denkt als je een oppepper zoekt, maar toch is dit geen slecht idee. Tijdens het sporten komt er endorfine vrij waar je blij van wordt.

9. Doe iets onzelfzuchtigs

Zorg dat Valentijnsdag niet gaat over liefde krijgen, maar over liefde geven. Laat de hond van de buren uit of doe een dagje vrijwilligerswerk. En daar krijg jij stiekem ook nog een heel goed gevoel van.

10. Vergeet niet te koesteren wat je wél hebt

Misschien heb je wel een prachtig stel kinderen of lieve familie en vrienden. Een man is lang niet alles. Je hebt je geluk zelf in de hand.

Heb je wel een partner en ben je op zoek naar leuke dingen om te doen op Valentijnsdag? Lees dan: Valentijnsdag: 7 originele, goedkope manieren om je partner te verrassen

Reageer op artikel:
10x Valentijnsdag tips voor de single vrouw
Sluiten