Redactie
Redactie Persoonlijk 8 jul 2016
Leestijd: 3 minuten

10 gedachten die je hebt tijdens een potje seks (en niet één daarvan gaat over die seks)

Kom er maar eens om. Een lekker potje seks zonder obstakels die in de weg zitten (druk, moe, hoofdpijn, geen zin, kind in de buurt). Het komt er niet meer zo vaak van (zeg me dat het er bij jou ook niet meer zo vaak van komt), maar áls het er dan van komt (gepland of ongepland) denk je aan héél andere dingen.

In plaats van denken aan hoe lekker de seks is (oké, dat doen we ook wel eens) gaan de gedachten van hot naar her. Meestal is het iets met waanzinnige, gekmakende moeheid of met de kinderen cq. het huishouden. Dit zijn 10 dingen waar je zomaar aan denkt tijdens de seks en niet één gaat over de bewuste seks.

Shit, benen niet geschoren

Toch elke keer die ‘schrik’ als je erachter komt dat je de grizzly-vacht op je benen niet getrimd hebt. Maar dan besef je: die fase zijn we allang voorbij. Om vervolgens een vertwijfelend gevoel van opluchting en weemoed naar vroeger te hebben.

Zouden de kinderen ons horen? Of nog erger: wat als ze binnen komen?!

Heb ik de deur wel op slot gedaan?! And the vibe is gone

Een andere man…

Ja dames, geef maar toe. We hebben allemaal wel eens aan een ander gedacht tijdens de seks. Of het nu een bekende acteur is, die veel te jonge buurjongen of de ontzettend knappe (zwem)leraar van je kind.

Hoeveel tijd heb ik hierna nog om te slapen?

Morgenochtend om zes uur begint de wekker namelijk al weer te tetteren of de kinderen zelf. Je hebt geen zin om aan wie ook uit te leggen waarom je een ochtendhumeur hebt en je constant loopt te gapen, dus beter wordt dit een lekker vluggertje.

Duurt het nog lang?

Oké, geen vluggertje dus. Je ziet het geconcentreerde hoofd van je partner en twijfelt of dit het moment is om jouw hersenspinsels met hem te delen.

Ik heb honger

Eten! En wel nú graag. Je knorrende maag klinkt luider dan het het gegrom van een grizzlybeer. Oeps, niet sexy.

Zou het sneller gaan als ik harder kreun?

*Aahh, aaawh, AAAH!* Meestal in navolging van nummer #6

Als dit nieuwe beddengoed maar niet vies wordt

Ik heb hem net verwisseld en ik ga niet, ik herhaal niet, weer het beddengoed verschonen. Ligt daar een handdoek in onder het bed, goddank ja, pfieeuww.

Melk, eieren, zilverfolie…

Tijdens ochtendseks wil het boodschappen- of to-do-lijstje van die dag nog wel eens in je gedachten voorbij fladderen. Als deze seks zo’n negen minuten duurt heb je nog precies tijd om het boodschappenlijstje af te maken, een was erin te doen en de lunch voor de kinderen te maken. En nu niet weer die zilverfolie vergeten.

Heb ik mijn pil wel geslikt?

Oóit willen we wel een kind erbij, maar vandaag nog even niet.

Ja, een quicky is ook goed hoor

Moe, slapen, ja het was heerlijk, maar nu duurt het nog maar vijf uur voor er weer een kind naast het bed staat. Trusten…

Wat voor type seks hebben jullie sinds jullie ouders zijn? Test ‘t hier >

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
10 gedachten die je hebt tijdens een potje seks (en niet één daarvan gaat over die seks)
Sluiten