Eva Dusch
Eva Dusch Lifestyle 18 juni 2015

11 x de allerleukste cadeaus voor Vaderdag

Even een reminder: zondag is het Vaderdag. En we weten allemaal dat vaders nou niet bepaald de makkelijkste personen zijn om een cadeau voor te kopen. Immers, zijn wij zelf niet het leukste cadeautje van allemaal (schaamteloze zelfpromotie mag soms best). Maar dat hij óók van onschatbare waarde is mag hij best weten. Dat ontbijt op bed en de kinderlijke freubels zijn zo gefixed, maar met deze cadeaus ga je hem gierend blij maken.

In de badkamer

1. Luxe doucheset

Aangezien we allemaal weten dat we mannen beter niet aan hun eigen hygiëne en huidverzorging kunnen overlaten, help hem gewoon een handje. Daarna gaat de rest vanzelf.
Rituals Vaderdag cadeaupakket, €17,50

In de keuken

2. Bakkie pleur
Dat hij iedere ochtend mag wakker worden naast de leukste vrouw en kinderen van de wereld is natuurlijk al een cadeautje op zich, maar op een goede tweede plaats staat zijn (uiteraard) koffieapparaat. Er gaat niks boven een goede kop koffie.
Krups Espresso Automatic, €359,20

3. Persoonlijk BBQ vlees
Aangezien de zomer officieel begint op Vaderdag, wat beter dan hem dit cadeau te geven. Vaders zijn de ultieme Chef BBQ.
BBQ Branding Iron, €24,95

4. Koffie on-the-go
Hij weet waarschijnlijk niet eens waar de oorsprong van deze beroemde uitspraak ligt (antwoord: Beyoncé’s hit Hello), maar wij wel. En dan weten we ook allemaal hoe grappig dit is. En voor hem een goede reminder.
Koffiehouder, €22,50

De dranktafel

5. Whiskey gift set, cheers!
Wij Gin Tonic, hij whiskey. Verschil moet er zijn. Verras hem met een mooie gift set of beter nog: trakteer hem op zijn eigen gepersonaliseerde fles.
Gepersonaliseerde fles Whiskey,

6. Het whiskeyboek
Een goed begin is het halve werk. Als hij dan toch aan de whiskey gaat, kan hij intussen dit mooie boek erbij pakken waarin bekende en onbekende Nederlanders vertellen over hun favoriete drankje.
Mijn Whiskey,€24,95

7. Eigen biertap
Mannen kunnen wel heel hard lachen om The Walking Fridge, maar stiekem willen ze natuurlijk niets liever. Zijn eigen biertap in huis? Wat een hemels geschenk! Stap 2: nodig al zijn beste vrienden uit en gooi de Foo Fighters in de platenspeler. Hij staat voor eeuwig bij je in het krijt.
Philips biertap perfect , € 235,00

Voor zijn garderobe

8. Een zonnebril
James Bond, James Dean, Jack Nicholson, Muhammad Ali, Bob Dylan, John F. Kennedy: allemaal mannen die de deur niet uitgingen zonder een goed stel glazen op hun neus. Een stijlvolle bril maakt de man. Let wel even op of de bril naar keuze past bij zijn gezichtsvorm.
Mykita zonnebril Hudson , €299

Hoe leuk is deze DIY: een ‘dad-bril’ voor de leukste papa!>

9. De kous is koning
Ze mogen dan weliswaar niet gelijk in het oog springen, maar ze spelen vaak een belangrijke rol in de garderobe van een man. Een goed pak staat of valt met een lekker paar kousen. Pssst! Het schijnt dat mannen sneller en beter klaarkomen tijdens de seks wanneer hij sokken aan heeft. Een onderzoek, gedaan door Gert Holstege, liet zien dat door de warmte en comfort van sokken het deel van de hersenen dat verantwoordlijk is voor angst en onzekerheid meer ontspant en je jezelf dus beter kunt laten gaan.
Alfredo Gonzales socks box, €44,95

10. Gecustomizede manchetknopen
Oké, een stel knopen met jouw hoofd erop gaat wellicht een tikkeltje te ver. Maar toch, hoe cool is dit? Hiermee geef je zijn dagelijkse kantoorkloffie een giga upgrade en hij mag zelf kiezen hoe de knopen eruit komen te zien.
customcufflinks.nl

In de bonus

11. De ultieme Man Cave

Volgens ons hét ultieme cadeau. Gooi het in de planning (het is namelijk in Washington) of maak er een spontane en avontuurlijke trip van, maar neem hem hoe dan ook als verrassing mee naar deze bijzondere Man Cave.
The Cinder Cone

Zoek je het liever dichter bij huis? 3 bijzondere overnachtingen voor stoere papa’s >

Hi-la-risch! Dit zijn de 19 allerergste foto’s van vaders óóit!>

Heb jij nog cadeautips voor Vaderdag? Laat het ons weten op de Famme Facebookpagina!

Reageer op artikel:
11 x de allerleukste cadeaus voor Vaderdag
Sluiten