Inga Stoit
Inga Stoit Work & Life 12 okt 2018

Dit zijn de 12 meest knusse date ideeën voor in de herfst

De herfst is een mooie en knusse tijd. Perfect voor jou en je partner om de nodige knuffels in te halen. Nu jullie kinderen hebben kan dit er vaak bij inschieten, maar dit seizoen is het moment. Ga samen de herfstige bospaden op en de lanen in. 

Dit zijn de leukste date ideeën voor in de herfst.

1. Ga uit eten

Want zeg nou zelf, van een romantisch diner wordt vrijwel iedereen blij. Kies een tentje uit wat jullie favoriete gerecht serveert. Kleed je mooi aan en geniet van een romantisch avondje met heerlijk eten en kaarslicht.

2. Shop home decoratie

Shop samen wat leuke dingetjes voor in huis. Koop wat accessoires in herfstige kleuren, en kleed hier het huis leuk mee aan. Koop gelijk ook wat pompoenen voor de kinderen, kunnen jullie deze mooi uithollen op een verveelde zondagmiddag.

3. Theatervoorstelling

Herfstavonden zijn perfect voor een bezoek aan het theater. Jullie wandelen hier samen naartoe en kijken dan naar een bijzondere voorstelling. Lekker cozy. Het is een fijn uitstapje, waardoor jullie er echt even uit zijn.

4. Boswandeling

De herfst is prachtig, dankzij alle kleurrijke bladeren aan de bomen en op de grond. Wanneer was de laatste keer dat je hier samen heerlijk doorheen hebt gebanjerd? Bewonder de natuur en natuurlijk ook elkaar.

5. Ga kamperen

Je moet er misschien niet direct aan denken, maar dit is het moment waarop het nog kan. Buiten is het is fris maar nog niet ijskoud. En de natuur is zo mooi, denk aan de sterrenhemel waar jullie zometeen heerlijk met zijn tweetjes naar liggen te staren. Mocht het reguliere kamperen niks voor jou zijn kun je altijd nog kiezen voor glamping. Net even wat luxer.

6. Ga op roadtrip

Mochten jullie wat extra tijd over hebben en toevallig een lieve oppas achter de hand hebben, is dit een perfect idee om er echt even uit te zijn. Er zijn nu namelijk onwijs veel plekken die er bijzonder mooi uitzien. Ga ze allemaal langs en slaap in romantische holletjes onderweg.

7. Ga op koffiedate

Bezoek een heerlijk knus koffietentje en neem hier een lekker koffietje onder het genot van een goed stukje appeltaart. Koffie kun je ook thuis drinken, maar dat brengt niet het andere sfeertje met zich mee. Er even uit zijn is wel zo fijn.

8. Ga naar de markt

Koop samen wat heerlijke verse producten. Normaal gooien jullie misschien haastig dingen in het boodschappenkarretje, dit is het moment om even rustig en zorgvuldig lekkernijen uit te kiezen.

9. Bakken

Ga samen aan de slag in de keuken. Herfstrecepten zijn vrijwel overal te vinden, en dat is niet voor niets. Jullie zullen je (of elkaars) vingers aflikken bij de meest heerlijke baksels. Tijdens het bakken komen jullie tot rust en hebben jullie ‘we time’.

10. Koken

Jullie kunnen natuurlijk ook een herfstig maal op tafel zetten. De verschillende gangen zijn rijkelijk gevuld met pompoen en alles smaakt even lekker. Dat jullie dit samen op tafel hebben gezet maakt jullie trots.

11. Open haard

Mochten jullie deze hebben, maak hier in dit geval gebruik van. Heerlijk samen knuffelen bij de open haard is een aanrader voor iedereen. Knusser en comfortabeler wordt het haast niet.

12. Horrorfilm

Herfst staat vrijwel gelijk aan Halloween. Wat het het ideale moment voor horrorfilms maakt. Je weet dat je veilig bent, want je bent bij hem. Dus nu kan jij al die enge dingen en fragmenten wel aan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Dit zijn de 12 meest knusse date ideeën voor in de herfst
Sluiten