Els van Asseldonk
Els van Asseldonk Erop uit februari 12, 2014

12 reisblogs die je moet zien!

De winter wil maar niet doorkomen, maar de lente lijkt ook nog zo ver weg. Zin om alvast weg te dromen bij reisbestemmingen en verslagen?Deze bloggers reizen voor hun werk, of hobby de hele wereld rond en doen er speciaal voor jou verslag van.

Petite Passport

Natuurlijk mag de Nederlandse blogger Pauline Egge niet ontbreken in dit lijstje! Als reisjournaliste schrijft ze voor verschillende tijdschriften en natuurlijk haar eigen site Petite Passport. Ze heeft een geweldige smaak en weet altijd spot on de beste hotels en droomplekken te vinden.
petitepassport.com

Prêt à Voyager

Handgemaakte kaarten, grappige fotoseries en geïllustreerde taallessen vind je op de blog van ontwerpster Anne Ditmeyer. Als Parisienne geeft ze je tips voor het leven in en om Parijs.
pret-a-voyager.com

Notes from the road

De Moleskine roadtrip dagboeken van Erik Gauger zijn supermooi om te zien. Hij houdt alles bij: van handgeschilderde kaarten, tot allerlei soorten vogels en lokale supermarktvondsten.
notesfromtheroad.com

Lost in Cheeseland

Lindsey Tramuta stopt een hoop TLC in haar fotoverslagen over leuke buurten, patisseries, cafés en boulangeries in Parijs, waar ze al zeven jaar woont.
lostincheeseland.com

Kinfolk

Vooruit, Kinfolk is niet écht een blog. De website is er nu ook als magazine (in een kleine oplage). Beiden bieden bergen aan reisinspiratie en city guides met een voorliefde voor alles wat ambachtelijk is.
kinfolk.com

A Hotel Life

Oprichter Ben Pundole is een insider in de travelsector (Schrager Hotels, Groucho Club) en geeft tips aan travel junkies (je moet wat geld meenemen) over de coolste hotels ter wereld.
ahotellife.com

A Restless Transplant

Foster Huntington en zijn vrienden hebben al meer dan 80.000 miles in hun camper door de Verenigde staten gereisd op zoek naar golven en zon. De sfeer van Amerika is perfect vastgelegd in hun indie-achtige fotografie.
arestlesstransplant.com

Parla Food

Katie Parla heeft een obsessie voor Italiaanse delicatessen. Haar posts zijn altijd kort en krachtig, en gaan over vanalles. Van de beste pizza’s tot Italiaanse bierfestivals tot interviews met chefs en urban gardeners. Voor de Italië freak.
parlafood.com

Hither & Thither

De stijlvolle blogger Ashley Muir Bruhn laat zien (in New York, California en daarbuiten) dat je met een drie-jarige en een baby prima op reis of citytrip kan gaan. Met precies de juiste hoeveelheid design- en stijltips.
hitherandthither.net

Double Takes

Lauren Kilberg verzamelt reisinspiratie in iedere vorm – van video’s tot designproducten – om met reisjunkies zoals ons te delen.
doubletakesblog.com

Classe Touriste

De Belgische David de Vleeschauwer en Debbie Pappyn maken er een sport van om naar zoveel mogelijk moeilijk bereikbare plekken te reizen, zoals Antarctica en Noord-Korea. David maakt de meest geweldige foto’s, terwijl Debbie’s one-photo-a-day-blog het leven onderweg prachtig weergeeft.
classetouriste.be

The Voyageur

De frisse sfeer en het minimalistische design van de blog Voyageur is het perfecte canvas voor Pauline Chardin’s fotografie. Denk olijfbomen in Apulia, jungles in Sri Lanka en limoenen uit Egypte.
thevoyageur.net

Reageer op artikel:
12 reisblogs die je moet zien!
Sluiten