Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Work & Life 17 sep 2016

13 x interieurblogs om nu meteen te volgen op Instagram

Met die warme dagen afgelopen weken heb je natuurlijk meer buiten dan binnen gezeten. Snappen we. Maar nu we langzamerhand meer richting herfst gaan, is het de juiste tijd om nieuwe inspiratie op te doen voor je interieur.

En dus ook tijd om je Instagram-feed te vullen met de mooiste interieurs waar jij je inspiratie uit op kan doen. Kijk, like en follow!

1. The Jungalow

Justina Blakeney deelt kleurrijke interieurs met drukke prints en veel planten. Nooit een saaie foto in je Instagram-feed.

2. The Design Chaser

Meer fan van zwart/wit? Dan is het interieur van Michelle Halford meer iets voor jou. Rustige, Scandinavische interieurs met veel zwart en wit nemen hier de overhand.

3. Designlovefest

Op zoek naar een combinatie van interieurs en prachtige landschappen? Bri Emery post prachtige feel-good interieurs waar je vrolijk van wordt, maar is ook niet bang om haar vakantiekiekjes te laten zien. Of nou ja, kiekjes…

LEES OOK: Op deze 7 handige websites verkoop je in één ruk al je oude spullen

4. Homepolish

Als je zwart, wit en pastelkleuren met elkaar combineert, kom je uit bij Homepolish. Een instagramaccount dat het werk van meer dan 400 designers deelt (en 1 miljoen volgers heeft, maar dat terzijde).

5. La Dolce Vita Blog

Paloma Contreas is interieurdesigner, en hoe! Ze laat op haar Instagram de prachtige dingen zien die ze gemaakt heeft, en waar zij haar inspiratie uithaalt.

6. A Beautiful Mess

Vriendinnen Elsie Larson en Emma Chapman houden van felgekleurde designs. Je Instagram-feed wordt meteen vrolijker zodra je deze dames volgt. Niet alleen interieurdesigns zullen voorbij komen, maar ook vrolijke prints en mooie collages. Oh, en de dames hebben een zwak voor gekleurde muren op straat (zoals iedereen, eigenlijk).

7. The Makerista

Gwen Hefner heeft een prachtige Instagram-feed opgebouwd met donkere, warme kleuren en interieurs. Perfect nu de herfst langzaam haar intrede doet.

8. Becki Owens

Liever nog wat stralend wit toevoegen aan je Instagram-feed? Dan raden we aan om Becki Owens te volgen. Ze bewijst dat wit echt niet saai is. Integendeel.

9. Design Sponge

Grace Bonney geeft je een kijkje in interieurs van over de hele wereld. Van Azië tot Afrika. Daarnaast deelt ze soms ook prachtige bloemen en af en toe een schattige foto van haar hond.

LEES OOK: Waarom een hangmat in huis helemaal geen gek idee is (zeker na je vakantie)

10. Design Milk

Een bekende én favoriet in dit rijtje. Jamie Derringer deelt strakke, moderne designs met een sparkle. De kleuren zwart, wit en bruin (hout) zijn terugkomende factoren in haar foto’s.

11. The Hunted Interior

Voor de creatieve mama’s onder ons: Kristin Jackson plaatst veel DIY’s die ook nog eens vriendelijk voor de portemonnee zijn. Een aanrader om te volgen.

12. Amber Interiors

Amber Lewis laat je meespreken in ruime slaapkamers, moderne keukens en prachtige woonkamers. Centraal staan rustige kleuren en strakke designs. Te veel poespas en tierelantijnen zul je hier niet snel tegenkomen.

13. Mr Orlando Soria

Orlando Soria is de Creative Director van het al eerder genoemde Homepolish. Orlando deelt jaloersmakende interieurs met mooie kleuren en af en toe een eyecatcher. Hierdoor gaat het ontzettend kriebelen om zelf alles om te gooien.

Na dit artikel een IKEA-bezoekje plannen? Dan kan dít handig van pas komen. Aha! Dus dát betekenen die tongbrekende Ikea-namen!>

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

stylecaster

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
13 x interieurblogs om nu meteen te volgen op Instagram
Sluiten