Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids 18 jul 2017

Bizar: er is voor het eerst in 137 jaar een meisje geboren in deze familie

De afgelopen maand heeft zich een klein wondertje voorgedaan in de Amerikaanse familie Settle. In deze familie is namelijk al in geen 137 jaar een meisje geboren. Vier generaties lang werd de familienaam gedragen en doorgegeven door alleen maar mannen. Op 25 juni vorige maand werd echter de kleine Carter Louise Settle geboren.

137 jaar jongens

Ouders Will en zijn vrouw Kelen Settle waren er op hun gender reveal party heilig van overtuigd dat er blauwe ballonnen uit de kartonnen doos zouden komen. Dat was namelijk al meer dan honderd jaar en vier generaties lang de way to go in de familie. Dit keer geen blauwe ballonnen dus, maar knalroze.

Dit keer geen jongen

Tegen ABC News vertelt Will: ‘Het was een behoorlijke schok voor me toen ik besefte dat we gewoon een meisje zouden krijgen.’ Hij had al een zoon uit een vorig huwelijk en ging ook nu niet van een meisje uit. Toen hij de kleur roze zag, kon hij zijn geluk niet op: ‘Ik dacht alleen maar ‘dit kan niet, hier gaat iets mis’. Het was gewoon niet mogelijk, een meisje.’

LEES OOK: Moeder heeft een prachtige boodschap aan alle jongensmoeders

Grootse aankondiging

De collega’s van Will wilden dit heuglijke feit niet ongemerkt voorbij laten gaan en maakten een wel heel briljant cadeau voor hun collega. De beste man is salesmanager bij een Amerikaans bedrijf dat relamebillboards ontwikkelt, dus je kunt wel raden wat hem stond te wachten. Zijn collega’s maakten een huge roze billboard, wat ze langs de weg hebben gezet. Op het ding staat de tekst: ‘Welcome to the world Carter Louise Settle’, vergezeld met een te schattige foto van het pasgeboren meisje.

Lading telefoontjes

‘Toen ik dat voor het eerst zag, dacht ik alleen maar ‘o mijn god’, zegt Will tegen ABC News. ‘Het is zo enorm en zo roze. Zo in your face. Maar hij is prachtig, ongelooflijk.’ Grappig was dat Will het billboard nog niet eens zelf gezien had, en toen al ongeveer vijftien telefoontjes had gekregen van vrienden, kennissen en familie.

Deze 10 dingen kan elke meisjesmoeder maar beter meteen accepteren

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Bizar: er is voor het eerst in 137 jaar een meisje geboren in deze familie
Sluiten