15 leuke, goedkope dingen om thuis te doen met kinderen

De wintermaanden voelen vaak láng. Je bent veel thuis met de kinderen, maar na drie keer koekjes bakken ben je wel toe aan een andere middagbesteding. Geen nood! Mocht je het even niet meer weten: Famme tipt samen met Vodafone 15 leuke, goedkope dingen om te doen rond het huis. Binnenblijven hoeft geen straf te zijn, want hé: thuis kan alles!

1. Picknicken, buiten of binnen!
2. Een bordspelletje
3. Een letterboek maken, laat je kind foto’s maken van objecten in huis: de A van appel
4. Speel verstoppertje

5. Houd een zogenaamd sneeuwballengevecht met opgefrommelde sokken (tip: doe het buiten, want er sneuvelt vast iets)
6. Plan een feestje en maak uitnodigingen
7. Is je kind gek van Dora neem dan een abonnement op zenderpakket Kids & Music. Nee, dat is niet duur, want bij Vodafone Thuis is je abonnement flexibel en zet je het pakket dus aan en uit wanneer jij dat wil. Zet hem bijvoorbeeld aan in een regenachtige maand.
8. Kijk naar oude familievideo’s
9. Plan een date voor jullie samen: uitgebreide lunch, waardoor ze zich speciaal voelen
10. Laat iedereen zijn favoriete programma kijken. Met de TV app van Vodafone kun je op drie apparaten tv kijken. Nooit meer ruzie of jullie nu het Sportjournaal of het Jeugdjournaal met zijn allen kijken.
11. Lees een boekje

12. Houd een video-marathon! Kies een film uit het Video On Demand-bestand van Vodafone Thuis.
13. Maak een muziekinstrument met stukjes touw, lege bakjes, plastic servies enzovoort
14. Kijk een favoriet programma terug. O jee, Dora gisteren helemaal gemist! Met Programma Gemist van Vodafone Thuis kijk je tot tien dagen terug naar programma’s van de NPO, SBS 6, Net5 en Veronica.
15. Maak een outfit met papier

Vodafone Thuis: Interactieve TV, internet en bellen
De voordelen op een rijtje: Bepaal zelf wat je wel en niet wilt. Kies je internetsnelheid en of je ook interactieve TV en bellen wilt. Zo betaal je dus nooit voor dingen die je niet gebruikt.

Ook kun je maandelijks je abonnement aanpassen. Kies bijvoorbeeld een andere internetsnelheid of probeer een maandje HBO (Game of Thrones!) of FOX Sports Eredivisie. Al deze TV- en beldiensten kun je gratis aan- en uitzetten. Alsof dat niet genoeg is biedt Vodafone Thuis je heel veel keuze. Standaard 27 HD-zenders! In totaal meer dan 100 kanalen plus de gratis Vodafone TV App voor je smartphone of tablet.

Kijk hier voor meer informatie!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
15 leuke, goedkope dingen om thuis te doen met kinderen
Sluiten