Redactie
Redactie Beauty april 3, 2015

15 snelle en eenvoudige beautytips voor nieuwe moeders

Samen zijn jij en je baby de mooiste van de hele wereld! Deze beauty tips helpen de natuur een handje en zullen niet teveel van je kostbare tijd in beslag nemen.

1. Breng je wenkbrauwen in vorm

Met een borsteltje en wat gel blijven je wenkbrauwen de hele dag in vorm. Het ziet er tot in de puntjes verzorgd uit. Ooit gedacht dat jij je om je wenkbrauwen zou bekommeren?

2. Gebruik een Facial Cleansing Brush

Gebruik een Facial Cleansing Brush tijdens je dagelijkse beauty routine en jouw huid wordt zo glad als een babybilletje.

Gezichtsborstel, €28,95 Sisley via Douglas

3. Wallen?

Chronisch slaapgebrek kan een hoop ellende onder jouw ogen veroorzaken. Een verkoelend oogmasker doet wonderen! Het helpt tegen de zwelling en donkere kringen.

4. Hydrateer!

Tijdens de zwangerschap drink je meer dan normaal gesproken. Ga hier mee door, drink voldoende water, vooral als je borstvoeding geeft.

5. Gebruik een natuurlijke haarborstel

Geen tijd om je haren te wassen? Met droogshampoo en een borstel van 100% natuurlijk haar oogt je haar stukken minder vet. Nog een pluspunt: de natuurlijke borstel beschadigt je haar minder snel.
Natuurlijke haarborstel, €39,95 via Waschbaer

6. Bescherm jezelf tegen de zon zodra je de deur uitstapt

Tijdens de zwangerschap krijg je een stralende huid of juist vervelende vlekken. Dit heeft te maken met de enorme hormoonschommelingen in jouw lichaam. Bescherm jezelf in ieder geval goed tegen de zon, je huid is namelijk extra gevoelig.

7. Ogen of lippen

Kleur op je lippen leidt de aandacht af van vlekken of andere oneffenheden in het gezicht. Met een lichte oogschaduw creëer je een open blik en uitgeruste look, ook al voel je je anders!

8. Drink een smoothie

Als je zelf de babyhap maakt is het een kleine moeite om voor jezelf een smoothie boordevol vitamine te fabriceren. Het zorgt voor voedingstoffen die je goed kunt gebruiken.

9. Gebruik een getinte moisturizer

Je bent de hele dag druk in de weer en ziet amper zon. Als je al buiten komt moet je je beschermen tegen de UV-stralen dus jouw huid krijgt echt geen kleur. Met een getinte moisturizer fake je een sun-kissed look, kies wel een tint geschikt voor jouw huidskleur.

10. Draag sokken met vaseline

Deze beauty tip is eeuwenoud maar het werkt echt! Smeer je voeten in met vaseline of een geschikte lotion en trek snel een paar sokken aan voor de meest zachte voeten ever.

Lees ook deze beautytips van moeders!

Reageer op artikel:
15 snelle en eenvoudige beautytips voor nieuwe moeders
Sluiten