17 foto’s die je wil maken tijdens een wandeling met je kinderen

Thea Tijssen 26 dec 2016 Kids

Het is kerstvakantie! En dat betekent elke dag weer de vraag: wat gaan we doen vandaag? Maak eens een wandeling door de bossen, de hei, de duinen, het strand of een park. Heerlijk om met je kids de natuur in te gaan, de nodige extra calorieën weg te werken én een geweldige plek om ze eens extra mooi op de foto te zetten.

Ga naar buiten, de natuur in. En laat je niet tegenhouden door het weer. Regent het? Mooi juist. Dat levert met een beetje mazzel namelijk erg toffe plaatjes op. Net als sneeuw natuurlijk (maar dat we dit jaar nog witte vlokken gaan zien, lijkt me een illusie, maar wie weet kun je ergens begin volgend jaar wél sneeuwfoto’s maken. Wie zal ‘t zeggen?). In elk geval: als het niet sneeuwt én niet regent, nog genoeg inspiratie voor wat mooie – inlijst-proof – foto’s van je kind(eren). Kijk maar, dit wil jij toch ook?

Foto's wandeling_02

Foto's wandeling_01

Foto's wandeling_07

Foto's wandeling_08

Foto's wandeling_03

Foto's wandeling_05

Foto's wandeling_06

Foto's wandeling_04

Foto's wandeling_09

Foto's wandeling_11

bos herfst

Bron: 500px

foto's maken kerst

wandeling winter

Bron: Tumblr

wandeling gras

wandelen

kind natuur

spelen in de plassen

Bron: Tumblr

Heb je nog meer leuke ideeën over hoe je je kind buiten op de gevoelige plaat kunt vastleggen? Vertel ‘t op onze Facebook.

De smaak te pakken en wil je nóg meer inspiratie om foto’s van je kids te maken? Kijk dan naar de foto’s in dit artikel!>

Reageer op artikel:
17 foto’s die je wil maken tijdens een wandeling met je kinderen
Sluiten