Kids 26 dec 2016 Thea Tijssen

17 foto’s die je wil maken tijdens een wandeling met je kinderen

Het is kerstvakantie! En dat betekent elke dag weer de vraag: wat gaan we doen vandaag? Maak eens een wandeling door de bossen, de hei, de duinen, het strand of een park. Heerlijk om met je kids de natuur in te gaan, de nodige extra calorieën weg te werken én een geweldige plek om ze eens extra mooi op de foto te zetten.

Ga naar buiten, de natuur in. En laat je niet tegenhouden door het weer. Regent het? Mooi juist. Dat levert met een beetje mazzel namelijk erg toffe plaatjes op. Net als sneeuw natuurlijk (maar dat we dit jaar nog witte vlokken gaan zien, lijkt me een illusie, maar wie weet kun je ergens begin volgend jaar wél sneeuwfoto’s maken. Wie zal ‘t zeggen?). In elk geval: als het niet sneeuwt én niet regent, nog genoeg inspiratie voor wat mooie – inlijst-proof – foto’s van je kind(eren). Kijk maar, dit wil jij toch ook?

Foto's wandeling_02
Foto's wandeling_01
Foto's wandeling_07
Foto's wandeling_08
Foto's wandeling_03
Foto's wandeling_05
Foto's wandeling_06
Foto's wandeling_04
Foto's wandeling_09
Foto's wandeling_11
bos herfst
Bron: 500px
foto's maken kerst
wandeling winter
Bron: Tumblr
wandeling gras
wandelen
kind natuur
spelen in de plassen
Bron: Tumblr

Heb je nog meer leuke ideeën over hoe je je kind buiten op de gevoelige plaat kunt vastleggen? Vertel ‘t op onze Facebook.

De smaak te pakken en wil je nóg meer inspiratie om foto’s van je kids te maken? Kijk dan naar de foto’s in dit artikel!>

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
17 foto’s die je wil maken tijdens een wandeling met je kinderen
Sluiten