17 foto’s die je wil maken tijdens een wandeling met je kinderen

Kids

Het is kerstvakantie! En dat betekent elke dag weer de vraag: wat gaan we doen vandaag? Maak eens een wandeling door de bossen, de hei, de duinen, het strand of een park. Heerlijk om met je kids de natuur in te gaan, de nodige extra calorieën weg te werken én een geweldige plek om ze eens extra mooi op de foto te zetten.

Ga naar buiten, de natuur in. En laat je niet tegenhouden door het weer. Regent het? Mooi juist. Dat levert met een beetje mazzel namelijk erg toffe plaatjes op. Net als sneeuw natuurlijk (maar dat we dit jaar nog witte vlokken gaan zien, lijkt me een illusie, maar wie weet kun je ergens begin volgend jaar wél sneeuwfoto’s maken. Wie zal ‘t zeggen?). In elk geval: als het niet sneeuwt én niet regent, nog genoeg inspiratie voor wat mooie – inlijst-proof – foto’s van je kind(eren). Kijk maar, dit wil jij toch ook?

Bron: 500px

Bron: Tumblr

Bron: Tumblr

Heb je nog meer leuke ideeën over hoe je je kind buiten op de gevoelige plaat kunt vastleggen? Vertel ‘t op onze Facebook.

De smaak te pakken en wil je nóg meer inspiratie om foto’s van je kids te maken? Kijk dan naar de foto’s in dit artikel!>