2017 wordt een mooi jaar, omdat…

Elk jaar is een mooi jaar om geboren te worden, natuurlijk. En 2017 al helemaal, want dat is namelijk het jaar…

1. Waarin Chinezen het jaar van de Haan vieren

Volgens de Chinese dierenriem waarbij elke twaalf jaar een dier terugkomt, is dat dit jaar is de Haan. Volgens de overlevering zijn hanen zeer begaafde mensen met grote ambities, diepe denkers met uitmuntende ideeën en een grote, glorieuze toekomst in het verschiet.

2. Waarin veel vrede getekend zal worden

Namelijk tussen Oekraine en Rusland, zo voorspelt Michel Notredame (beter bekend als Nostradamus), maar ook tussen Noord- en Zuid-Korea zal een vredesovereenkomst getekend worden. Goed nieuws, want op dit moment ziet de wereld er allesbehale vredelievend uit.
waarom 2017 een mooi jaar wordt

3. Waarin de Verenigde Staten Donald Trump als president krijgt

Of dat te bejubelen valt, durf ik stellig te betwijfelen. Maar het wordt ongetwijfeld de meest memorabele president uit de geschiedenis.
2017 wordt een mooi jaar

4. Waarin commerciële ruimtevaart z’n opmars maakt

Nog zo’n voorspelling van de Franse apotheker (Nostradamus dus). Maar hoewel je vraagtekens kunt zetten bij sommige van zijn andere prognoses, wordt deze wel heel concreet: India heeft z’n eerste human spaceflight voor volgend jaar op de agenda staan.
2017 wordt mooi omdat

5. Waarin Baywatch the movie uitkomt

Gelukkig hebben ze David Hasselhoff thuis op de bank laten zitten en voor hem in de plaats – hallelujah – Zac Efron en Dwayne Johnson gevraagd.
2017 wordt een mooi jaar

6. Waarin de film Fifty Shades Darker uitkomt

Voor het geval je je tijdens je verlof verveelt. Of daarna. Of niet. Het is maar gewoon even dat je het weet.
2017 wordt een mooi jaar

7. Waarin Nederland een nieuw kabinet kiest

Op 15 maart, welteverstaan. Mocht je op dat moment aan het puffen zijn, of je niet vergeet tijdig iemand te machtigen om voor jou het juiste hokje aan te kruisen.
2017 wordt een mooi jaar omdat

8. Waarin duurzaam toerisme centraal staat

Waardoor mensen zich bewuster gaan worden van de impact van toerisme voor de bestemming en de plaatselijke bevolking. Een goed thema om op de agenda te zetten, meende de Verenigde Naties. En dus is dat heel 2017 het geval.

9. Waarin een totale zonsverduistering plaatsvindt

En wel op 21 augustus 2017. Beetje jammer: hij is alleen vanuit Amerika in z’n geheel te zien. In Nederland is slechts het begin van de eclips zichtbaar. Op 26 februari is dit volgens de astrologische planning trouwens ook het geval.

En daarnaast wordt 2017 gewoon een heel mooi jaar, omdat jouw baby geboren wordt! Enjoy!

Beter laat dan nooit: Dit wil je absoluut nog doen om het nieuwe jaar goed te beginnen

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
2017 wordt een mooi jaar, omdat…
Sluiten