Redactie
Redactie Work & Life 16 mrt 2014
Leestijd: 1 minuut

3 apps die je nú wilt hebben

Even niks te doen? Download dan snel deze drie apps voor wat life hacking!

Een foto-app voor modeliefhebbers pur sang!

Geen idee wat je aan moet? Wil je het merk weten van de beeldige schoenen die voorbij marcheerden aan andermans voeten? Met de fashion-app Trendabl speur je naar modetrends en producten. De handige hashtags zorgen ervoor dat je kunt zoeken op kleur, item en merk. Zo ben je altijd op de hoogte! Je kunt zelf ook posten en met een leuk filtertje ziet jou outfit eruit om door een ringetje te halen.

Nadeel: net als Pinterest, Instagram, Facebook en andere apps op je telefoon kan Trendabl een tijdrovende bezigheid zijn die je productiviteit flink doet dalen. Maar ach, we hebben allemaal onze guilty pleasures en we winnen er ook wat mee! Dus schaf hem nu hier aan.

Je koopt de app hier >

Smiling mind

De engelstalige Smiling mind-app is er een speciaal voor kinderen en jongvolwassenen. Het is een eenvoudige meditatie-app die ze behoedt voor stress. Want laten we eerlijk zijn, kinderen krijgen dagelijks veel te verduren. Prikkels komen non-stop binnen: thuis, op straat en via televisie, telefoons, computers en tablets. De meditaties zijn goed vol te houden en na afloop krijg je te horen waarom de sessie zinvol is geweest.

Je koopt de app hier >

(Weird) word of the day-app

Herken je dat? Je zit in goed gezelschap te kletsen en de moeilijke woorden vliegen je om de oren. Enigszins teleurgesteld in je eigen woordenschat probeer je zoveel mogelijk te onthouden. Vanaf nu ben je zelf een spraakwaterval en gebruik je interessante, moeilijke of nog nooit eerder gehoorde woorden die je dagelijks via deze apps binnen krijgt.

Je koopt de app hier >

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
3 apps die je nú wilt hebben
Sluiten