Redactie
Redactie Erop uit 13 juni 2015

3 bijzondere overnachtingen voor stoere papa’s

De zelfgeknutselde stropdas die je geliefde volgende week voor Vaderdag krijgt, is natuurlijk schattig en aandoenlijk. Wil jij hem daarnaast een onvergetelijke ervaring cadeau doen? Hieronder drie unieke overnachtingen waar hij écht blij van wordt!

Van boerderijcamping tot charmecamping, van natuurkampeerterrein tot camping aan zee en natuurlijk comfortabele glampingadressen: Marlies van Bijzondere Camping weet ze te vinden. Voor Famme tipt ze regelmatig de beste idyllische plekjes voor deze zomer. Geloof ons, hier wil jij je partner mee naartoe nemen!

1. Toeren met Neef Herbert

Neef Herbert is een oldtimer camper van Tralaluna Casita on Wheels. Het Mercedesbusje uit 1974 heeft plaats voor twee. Wij denken: perfect voor een vader-zoon-of-dochter-tripje óf een romantisch weekendje voor twee. Je slaapt heel comfortabel in de laadbak in een unieke tentconstructie. Behalve je kleren en je gitaar voor bij het kampvuurtje hoef je niets mee te nemen. Fris gewassen beddengoed, potten en pannen, een buitenkeuken, elektrische koelbox, hangmat: Herbert heeft het allemaal. Als er onverhoopt een regenbuitje valt, doe je gezellig een ouderwets spelletje Pim-Pam-Pet of Mens-erger-je-niet. Vissen bij een meertje? Ook voor de hengel heeft Herbert plaats: in de buis onder de bus, waar ook de parasol vertoeft.

2. Stoer: het Verborgen Verblijf

Als je van buitenavontuur houdt, is het Verborgen Verblijf the place to be. De safaritent ligt middenin het Veluwse groen. Je kinderen vervelen zich er geen moment. Buiten spelen, bramen plukken en samen hutten bouwen: geweldig toch? In de ontdekhoek van de tent vinden ze een kleine bibliotheek en een microscoop. En jullie? Ver weg van WiFi en drukte heb je hier alle tijd voor elkaar. Stoere papa’s kunnen zich even flink in het zweet werken: je wekt hier zelf al fietsend je energie op. Buiten staat een badtent met een grote houten tobbe en koken doe je op de houtgestookte kookwagen. Hoe stoer wil je het hebben?

3. Een miljoen sterren

‘Kijk, daar heb je de Grote Beer! En daar de Poolster!’. Slapen in de dome van Bij Ons in Groesbeek is een unieke belevenis: samen kun je vanuit je bed naar de sterren kijken. De dome is namelijk een halfronde bol met een transparant dak. Overdag heb je door het enorme venster aan de voorkant uitzicht op het prachtige natuurgebied het Slumke. Bij Ons ligt landelijk aan een beek, waar de kinderen heerlijk kunnen spelen terwijl jullie lekker relaxen in de houtgestookte Dutchtub in de wei. Op deze camping draait alles om spelen, relaxen, luieren en ‘s avonds een vuurtje stoken. Daar maak je toch elke man blij mee?

Kamperen is goed voor je seksleven! En meer onverwachte voordelen van een tent opzetten lees je hier >

Reageer op artikel:
3 bijzondere overnachtingen voor stoere papa’s
Sluiten