Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Kids 3 feb 2015
Leestijd: 1 minuut

3 broers maken jeugdfoto’s na voor verjaardag moeder

Deze drie volwassen broers MacMillan maakten hun jeugdfoto’s na om hun moeder te bedanken en verrassen op haar verjaardag. Vader deed ook mee in het complot en zelfs oma komt nog terug op de foto’s die zo’n twintig jaar uit elkaar liggen. Zo lief!

Ik heb zelf drie zonen (ukkies) nog, en hier smelt mijn moederhart dus van. Het verhaal van de MacMillans: moeders wilde voor haar verjaardag graag een mooie kalender. Nou, daar wist zoon Matt wel raad mee. Hij spitte de jeugdfoto’s door van het gezin, trommelde zijn twee broers, zijn vader en zijn oude omaatje op en regelde een complete fotoshoot met kleding, props en accessoires om de oude foto’s na te maken. Het kostte nogal wat tijd om het familie foto archief door te spitten, want paps en mams waren wel van het kieken van hun drie mennekes. De heren namen vervolgens vrij om alle jeudgfoto’s exact te kopiëren. Iets wat geweldig goed lukte.

Matt postte de foto’s onlangs op imgur en reddit en ja, ze gingen viraal. ‘We vinden het nogal raar dat twee miljoen mensen foto’s van ons hebben zitten bekijken. Drie volwassen mannen in een badkuip’ vertelde Matt aan ABC News.

Bekijk het resultaat hier:

Past nog net!

Go paps!

Kleine jongens worden, ehh … groot?

Niets meer aan doen, Halloween kan beginnen

2 miljoen views zei je…

Ahhh….

Gidiup paardje

Nee! Oma is er ook nog

Die Coleman coolers gaan lang mee joh

Hahaha

Gekke papa

Matt en zijn broers zijn niet uniek in hun idee, anderen gingen ze al voor zoals je kunt zien in deze fotoserie. Maar leuk blijft het zeker. Ideetje voor je eigen ouders?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
3 broers maken jeugdfoto’s na voor verjaardag moeder
Sluiten