Inga Stoit
Inga Stoit Verhalen 16 feb 2019

3 Manieren waarop je met een Waterman als echtgenoot kan dealen

Als je met een Waterman getrouwd bent heb je een spannend huwelijk. Ze zijn uniek, charismatisch en ze zitten vol met allerlei weetjes over het leven. Daarnaast hebben ze een heel groot hart en ze houden ervan om hun partners te motiveren. Ze kunnen soms een beetje ‘koud’ overkomen, maar met een Waterman als hubby verveel jij je nooit.

Dit zijn de 3 manieren waarop je het beste met jouw Waterman echtgenoot kan omgaan:

1. Voer slimme conversaties

De Waterman is dol op intelligente gesprekken. Ze hebben niet perse iemand nodig die exact dezelfde interesses heeft, maar ze hebben wel behoefte aan iemand die geïnteresseerd is in hun interesses. Zij houden er bijvoorbeeld van om uren over wereld kwesties te praten en ze voelen zich verbonden met jou door dit samen te doen.

2. Spanning in de slaapkamer

Watermannen hebben vaak een ‘brede’ smaak qua wat zij willen in de slaapkamer. Je kunt eerlijk en open communiceren over wat je zou willen want je partner wil het allemaal proberen. Dit kan gaan over een rollenspel maar ook over meer connected seks waarbij er veel mentale aandacht is. De Waterman houdt van verandering tussen de lakens.

LEES OOK: Vader: ‘Ik houd van de moeder van mijn kinderen, maar ik mis mijn vrouw’.

3. Wees niet bang voor ruzie

Watermannen zijn niet bang voor conversaties waarin meningsverschillen overduidelijk blijken. Zij schrikken niet van onderliggende problemen maar brengen deze naar boven om erover te praten. Een Waterman zoekt geen ruzie puur om te ruziën, hij ‘zoekt’ ruzie om jullie problemen naar boven te krijgen en om ze op te lossen.

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum
Reageer op artikel:
3 Manieren waarop je met een Waterman als echtgenoot kan dealen
Sluiten