Inga Stoit
Inga Stoit Work & Life 27 apr 2019
Leestijd: 2 minuten

3 Tekenen dat je klaar bent om te trouwen

Het huwelijk is een grote stap en daardoor kan deze wat angstig aanvoelen. Je bent gek op je vriend maar vindt trouwen toch een grote stap. Dit is niet raar want het is ook niet niks. Maar als deze 3 tekenen aan de orde zijn hoef je eigenlijk niet langer te twijfelen. Jij hebt je man gevonden!

1. Je voelt je goed over jezelf

Een partner die je gelukkig maakt en je een goed gevoel over jezelf geeft is goud waard. Het is binnen relaties namelijk vaak het geval dat de er gezocht wordt naar goedkeuring van allerlei zaken. Jouw partner hoeft jouw gedachten, gedragingen en acties niet goed te keuren. Hij heeft namelijk het volste vertrouwen in jou. Jij voelt je sterk en dat komt omdat jullie relatie goed zit.

LEES OOK: 5 Dingen die gelukkige koppels elke dag doen.

2. Niet alles draait alleen om jou

En daar ben je oke mee. In een gelukkige relatie geef en neem je een beetje. Maar je vindt het ook zeker niet vervelend om te geven. Dit kan zijn: naar zijn familie gaan of die oh zo saaie voetbalwedstrijd meekijken. Hij doet dit ook voor jou. Kijken naar TVOH of naar GTST. Jullie vinden het niet erg om dit voor elkaar te doen en elkaar hier gelukkig mee te maken.

3. Jullie hebben het over trouwen gehad

Het zou natuurlijk een beetje gek zijn om te gaan trouwen als je er nog nooit over gesproken hebt. Het kan uiteraard wel, maar het begint toch meestal met een goed gesprek. Als je partner en jij de bruiloft al besproken en gevisualiseerd hebben zijn jullie al een heel eind. Jullie zitten op een lijn en dat betekent veel moois voor de toekomst.

LEES OOK: 5 ‘Problemen’ in relaties die je binnen het eerste jaar merkt (en die erop kunnen duiden dat jullie juist meant to be zijn).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
3 Tekenen dat je klaar bent om te trouwen
Sluiten