3 tips voor het opruimen van je hal

(advertorial)

De hal is misschien niet de eerste ruimte waar je aan denkt bij het opruimen en inrichten van je huis. Toch is de hal zó belangrijk om het ochtendritueel met de kinderen vlot te laten verlopen. Fammes Florine geeft in deze video samen met Ikea tips om van je hal een warm welkom te maken!

Jullie komen thuis, trekken jullie schoenen uit, jassen aan de kapstok en gooien een tas in de hoek. Al snel is je hal één ravage zonder dat je het door hebt. Je bent zo druk in de weer met de regenjasjes van je kinderen, dat je je eigen rommel (geopende brieven, oud papier, sleutels, sjaals, mutsen) niet meer ziet. Rommelblindheid noemen ze dat. Geef alles in je hal een vaste plaats, zodat jij én de kinderen bij thuiskomst alles direct op kunnen ruimen.

Fammes Florine was niet blij met haar hal. Het tafeltje lag altijd vol met spullen en ze struikelde om de haverklap over rondslingerende schoenen. Daar moest verandering in komen! Samen met een interieurontwerper van Ikea geeft Florine in de video tips voor je hal. Ikea heeft al duizenden huisbezoeken gedaan en weet dus als geen ander hoe jij je huis praktisch in kunt richten.

Florine’s supersnelle tips:

Tip 1: Sla aan het sorteren!
Ruim de ruimte grondig op! Wat mag er weg? Wat moet er in je administratie? Welke kledingstukken zijn te klein en mogen dus weg?

Tip 2: Zorg dat alles in de hal een vaste plek heeft
Schoenen in de laden en de sleutels in het potje! Zorg voor een fijne bak waar je makkelijk je schoenen aan en uit kunt doen.

Tip 3: Zorg voor een warm welkom
Die kleine, schattige jasjes mogen best gezien worden! Geef je hal karakter en laat zien wie hier wonen.

Kijk voor meer tips van Florine de video!

Kijk ook op Ikea.nl/dagrommel voor nóg meer tips. Ook is er wekelijks een uurtje op Twitter waar een interior designer van Ikea tips geeft (#dagrommel) van week 3 t/m 11.

Reageer op artikel:
3 tips voor het opruimen van je hal
Sluiten