Inga Stoit
Inga Stoit Gezondheid 19 mrt 2019
Leestijd: 1 minuut

3 verrassende manieren waarop je deodorant kan gebruiken (dus niet voor onder je oksels)

De meesten van ons smeren of spuiten dagelijks deodorant onder onze oksels. We houden ze hier lekker fris en schoon mee. Maar het speciale goedje is ook nog eens heel erg geschikt om andere dingen mee te doen. Dit zijn 3 verrassende manieren waarbij deo ook erg goed van pas komt:

1. Je gezicht minder glanzend maken

Doe een klein beetje deodorant op je vingers en smeer dit op je wangen, neus en voorhoofd. Je smeert het precies daar waar je huid normaal gesproken vettig wordt. Er zit iets in deo wat ervoor zorgt dat onze oksels droog blijven en dit zorgt er ook voor dat onze huid niet enorm gaat glimmen. Probeer wel voor een (zoveel mogelijke) natuurlijke deodorant te kiezen.

8 fouten die je maakt bij het gebruiken van je deo

2. Tegen schurende bovenbenen

In de zomer is het natuurlijk heerlijk om leuke jurkjes en rokjes te dragen, maar het is geen pretje als de binnenkant van onze dijen gaat schuren. Dit kan behoorlijk zeer doen, maar wat je wel kunt doen is hier een beetje deo op smeren. Het helpt echt! Bye bye pijnlijke schurende bovenbenen.

3. Blaren tegengaan

Wrijf een beetje deo op de achterkant van je hielen en trek daarna pas je nieuwe schoenen aan. Het heeft een beetje dezelfde werking als een pleister en daarmee voorkom je dus wrijving. En daarnaast is het natuurlijk mooi meegenomen dat je voetjes extra lekker ruiken.

Ook handig: Ben je vergeten deodorant op te doen? Doe dan dit

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
3 verrassende manieren waarop je deodorant kan gebruiken (dus niet voor onder je oksels)
Sluiten