Redactie
Redactie Eropuit 3 okt 2015
Leestijd: 2 minuten

3 bijzondere plekjes om éven een nacht met je partner heen te gaan

Soms heb je het écht nodig om even helemaal los te zijn van je kinderen. Hoe lekker is het om weer met z’n tweetjes bij te kletsen en te genieten? Op déze geweldige plekken geef je je relatie de ultieme boost, weet het team van Bijzonder Plekje.

Samen naar de sterren staren

Wanneer had je nou voor het laatst de rust om samen gewoon eens lekker naar de sterren te staren? In deze Sterrenkubus kijk je vanuit jullie heerlijk comfortabele bed door een transparante koepel rechtstreeks naar het heelal, alsof je in de openlucht slaapt. Een sterrenkijker en – kaart liggen binnen handbereik. De vierkante houten huisjes staan op Erfgoed Bossem, een prachtige locatie middenin het Twentse boerenland. Op de biologische boerderij van eigenaren Dennis en Annette wordt regelmatig een diner geserveerd en kun je een ontbijtmand met streekproducten bestellen. Hier is het hemels genieten!

Knus uitwaaien

Behoefte aan een verfrissende, zilte zeebries die je hoofd in no time ontdoet van alle stress en muizenissen? Bij vakantieverblijf De Trommel in Zeeland ben je slechts één duin van zee verwijderd. Je kunt er vertoeven in knusse vakantiehuisjes op het erf. De huisjes (een witte – met bedstede! – en een zwarte) zijn heerlijk licht, stoer en hip ingericht, hebben openslaande tuindeuren, een eigen terras én een zalig uitzicht over de landerijen. Na een lange strandwandeling of fietstocht (bijvoorbeeld naar Domburg of Westkapelle) rol je ’s avonds heerlijk rozig je bed in.

Hartje Antwerpen

Zin om je weer eens lekker te laven aan de reuring van een stad zonder dat er een dreinende peuter aan je been hangt? Ga naar Antwerpen! Bij boutique B&B Droom en Daad kun je je hart ophalen. Deze fijne B&B is gehuisvest in een statig pand, waar je bent omringd met kunst en design. De kamers zijn met veel gevoel voor sfeer en detail ingericht en aan werkelijk alles is gedacht. Fris beddengoed, lekkere dikke handdoeken en het designinterieur maken dat je stiekem misschien wel de hele dag in bed wilt blijven liggen. Toch erop uit? Met de tram ben je zo in het hart van het gezellige Antwerpen. Je vindt er niet alleen fijne winkels maar ook heerlijke restaurantjes. Quality time!

Wij hebben nog 11 redenen op een rij gezet waarom een weekend zonder kinderen helemaal niet zo erg is >

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
3 bijzondere plekjes om éven een nacht met je partner heen te gaan
Sluiten