Marleen Vos
Marleen Vos Erop uit oktober 4, 2014

3 x doggyproof stedentrippen

Of je Woezel, Sjors of Balou écht blij maakt met een weekendje stad is een tweede, maar deze designhotels zijn in elk geval geen reden om je viervoeter vol schuldgevoel bij de opvang te droppen. Even bellen van tevoren, dan zijn welopgevoede exemplaren die niet direct de hele tent afbreken, méér dan welkom. En ook zonder blaffend gezelschap is het hier goed (en betaalbaar) toeven!

Weekendje Amsterdam: The Neighbour’s Magnolia

Een heerlijke vondst in de driehoek Hoofddorpplein – museumbuurt – Vondelpark. The Neighbour’s Magnolia weet wel raad met vintage en Hay design, heeft lekker lichte kamers, een voor Amsterdamse begrippen aanzienlijke tuin mét Magnolia en het kost je allemaal geen rib uit je lijf. Leuk, leuker, leukst: je hond verwen je hier voor € 25 met een cadeaupakket met hondenhappen en een kluifbot (poepopruimzakjes en extra kamerschoonmaak inbegrepen), urenlange wandelingen door het Vondelpark en een vriendje in de vorm van hotelhond Bleecker.
Magnoliahotelamsterdam.com

Weekendje Parijs of Istanbul: Mama Shelter

Dat design (van Phillipe Stark) en betaalbare kamers prima samen kunnen gaan, bewijst ook Mama Shelter. Deze verleidelijke funky-chic keten zit behalve in Parijs en Istanbul ook in Marseille, Lyon en Bordeaux. En jawel, come to mama geldt ook voor je hond, mits hij niet meer weegt dan 12 kilo schoon aan de haak en je er een extra fee van gemiddeld twee tientjes voor over hebt…
Mamashelter.com

Weekendje Berlijn: Michelberger

Een gaaf waar-voor-je-geld hotel van de familie Michelberger in een monumentaal fabriekspand aan de Warschauer Straße. De sfeer is rauw, creatief en relaxed; Berlijn in het klein dus eigenlijk. En je hond? Die mag gratis mee!
Michelbergerhotel.com

Reageer op artikel:
3 x doggyproof stedentrippen
Sluiten