Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Kinderen 19 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

4 Activiteiten om samen met je kids te doen deze zomer

Nog even en de schoolvakanties van de kids komen er weer aan. Heerlijk voor ze, maar dat betekent ook dat jij alles uit de kast moet halen om ze deze weken eens goed te vermaken.

Hup, schermen weg en op naar buiten. Deze 4 activiteiten zijn leuk om samen met je kids te doen deze zomer:

Organiseer een Hawaiiaans feest: een Luau

Waarom naar Hawaii toegaan als je ook Hawaii naar hier kunt halen? Precies. Maak wat tropische snacks samen met de kids, serveer drankjes uit ananas of kokosnoten (mocktails voor de kids natuurlijk) en versier je achtertuin met fakkels en tropische bloemen. Een bloemenkrans om je nek mag natuurlijk niet ontbreken. En wat dacht je van een limbo? Succes gegarandeerd!

Scoor verse producten bij een lokale boer

De zomer is de beste tijd van het jaar om verse producten te scoren, dus hoe leuk is het om samen met de kids naar een lokale boer te gaan die verse producten verkoopt. Een leuke gelegenheid om je kinderen meer te leren over waar hun eten vandaan komt.

Benieuwd naar wat voor type moeder je bent in de zomer? Lees het hier

Waterpret

Welke zomervakantie is compleet zonder waterpret? En dat hoeft echt niet te betekenen dat je naar het strand hoeft te gaan – wat overigens ook leuk is, maar stranden kunnen in de zomervakantie best druk zijn. Misschien kun je bij een watertje in de buurt wel een kano huren of wat dacht je van een waterballon gevecht? Wat je ook kunt doen is een waterglijbaan of zwembad in je tuin zetten. Bij Lidl scoor je nu een waterglijbaan met zwembad, klimmuur en waterkanon. Hier lees je er meer over!

Plan belangrijke afspraken in

Oke, het klinkt niet als de leukste activiteit van de hele zomervakantie. Maar hoe lastig kan het soms zijn om tandarts- of doktersafspraken in te plannen gedurende het schooljaar? Deze zomer is misschien het ideale moment voor dat soort afspraken. Zorgt ook weer voor wat minder stress en gedoe.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme