4 Dingen die je met liefde van je moeder wil erven omdat ze een topvrouw is

Als puber wilde je allesbehalve op je moeder lijken, maar gelukkig ben je inmiddels over die fase heen gegroeid. Je waardeert nu veel meer wat ze voor je doet (en heeft gedaan) en je weet zeker dat als jij zelf ook zo’n moeder wil zijn zoals zij is.

Hierin wil je op je moeder lijken

Oké, er zijn ongetwijfeld nog wel wat dingen waarin je moeder en jij verschillen maar er zijn ook genoeg dingen die je met liefde en plezier van je moeder wil erven.

1. Haar zorgzaamheid

Niemand is zo zorgzaam voor jou als zij dat is. Als je ziek bent (zelfs nu je al lang niet meer thuis woont) komt ze voor je zorgen zodat je snel weer fit bent. Absoluut een eigenschap die jij maar wát graag van haar erft.

2. Haar intelligentie

Ze is niet alleen super zorgzaam, je moeder is een super intelligente vrouw. Haar algemene kennis is mega breed en jij hoopt dat jouw dochter later ook zo over jou denkt. Stiekem heeft ze ook wel gelijk als ze zegt dat je eens wat vaker een kwaliteitskrant zou moeten lezen.

3. Een luisterend oor

Jouw moeder kan heel goed naar je luisteren als je ergens mee zit. Haar geduld raakt nooit op en als je haar in paniek opbelt weet ze je altijd te kalmeren. Deze eigenschap zou je maar wat graag van haar erven zodat jij niet alleen later een goede moeder zou zijn maar ook nu een hele goede vriendin.

4. Haar skills om te kunnen sparen

Jij geeft geld uit alsof het water is, terwijl je moeder altijd wat achter de hand houdt.

Hét bewijs: of je het nou wilt of niet, op deze leeftijd gaan we echt op onze moeder lijken

Reageer op artikel:
4 Dingen die je met liefde van je moeder wil erven omdat ze een topvrouw is
Sluiten