Redactie
Redactie Kids 31 dec 2014

4-jarig meisje maakt ‘dolfijn op wielen’ van klei

Erika Salazar-Cianciolo postte een video van haar 4-jarige dochter die net een dolfijn op wielen had gekleid. De fantasie van een kind is eindeloos, maar zelfs in de verste verte lijkt het niet op een rollende dolfijn. Kinderlijke onschuld, of…?

Binnen rap tempo haalde het filmpje 2.7 miljoen views en 22000 likes binnen. Toch kreeg Erika een hoop negativiteit over zich heen. De video werd zelfs even van YouTube gehaald, omdat het in strijd zou zijn met de algemene voorwaarde. Toen we ons meer gingen verdiepen in het onderwerp, stuitten we op een bericht dat weleens de oorzaak van deze kinderlijke belevingswereld zou kunnen zijn.

Heel Amerika Bakt

Play-Doh heeft namelijk sinds kort een voorwerp op de markt gebracht dat verdacht veel op een fallus lijkt. Het object is onderdeel van de Play-Doh Sweet Shoppe Cake Mountain Play Set (zie onder) en dient als decoratiespuit voor de taart. In plaats van er klei in te doen, bedekte het 4-jarige meisje de spuit gewoon! Een dolfijn op wielen was geboren. Kinderlijke onschuld ten top.

Reageer op artikel:
4-jarig meisje maakt ‘dolfijn op wielen’ van klei
Sluiten