Redactie
Redactie Gezondheid 10 dec 2014

4-jarig meisje ontwerpt voor een groot modemerk

Daar is ze weer: wonderkind Mayhem haalt opnieuw de headlines dankzij een vette designopdracht. Wellicht kennen jullie haar nog van haar briljante papieren jurken of haar opdracht voor Voque. De 4-jarige knutselkoningin kan inmiddels een nieuwe titel op haar cv schrijven: fashion designer!

Geloof het of niet, maar deze kleuter is een household name binnen de mode-industrie. Eerder dit jaar maakte Mayhem furore met haar zelfgemaakte awardshow-jurken, nu is ze door modemerk J.Crew gevraagd om haar eigen collectie te ontwerpen!

Huh? Maar dat kan toch helemaal niet? Mama Angie praat ons gelukkig even bij. Zij houdt de ontwikkelingen rondom haar dochter zorgvuldig bij via een eigen instagram account en een blog .

‘Mayhem en haar nieuwe team zaten allen op de vloer te spelen. En maakten samen dingen. Uit papier, tape, kralen, lijm en krijtjes. En ze lachten en knuffelden en hadden meer plezier dan ik had kunnen bedenken. Toen strooiden ze hun magische J.Crew feeënstof over het geheel en maakte van papier een lap stof.’

Oké, ze heeft dus vooral voor veel inspiratie gezorgd. Mama Angie wil benadrukken dat Mayhem het alleen maar leuk vond om te ontwerpen, niemand heeft haar hiertoe gedwongen. Dat deze meid kon knutselen, wisten we al langer, maar wij zijn nu toch wel nieuwsgierig naar het eindresultaat. De collectie zal in de zomer van 2015 te koop zijn bij de daarvoor aangewezen J. Crew winkels.

Reageer op artikel:
4-jarig meisje ontwerpt voor een groot modemerk
Sluiten