Susan Dalstra
Susan Dalstra Kinderen 17 aug 2018
Leestijd: 2 minuten

Is de 4-jarige Fifi het meest verwende meisje ter wereld?

De 34-jarige Formule 1-erfgenaam Tamara Ecclestone geeft haar dochtertje (4) alles wat haar hartje begeert. Ook als dat een verjaardagspartijtje ten koste van 100.000 dollar is.

Mini-dierentuin

In de familie Ecclestone speelt geld geen rol. De eerste verjaardag van de mini-erfgenaam kostte een slordige 100.000 dollar met een gigantisch opblaaskasteel en een mini-dierentuin inclusief een zebra. Geen detail werd over het hoofd gezien – toch jammer dat Fifi zich er waarschijnlijk niks van herinnerd.

Moeder Tamara heeft zich nu in een benarde positie gewerkt door haar dochter een puppy cadeau te geven. Let wel: een nieuwe puppy, want er was al een hondje genaamd Teddy. ‘Betekent dit dat Teddy is gedegradeerd tot de kelder waar hij nu tussen de rest van de designerhonden zit die je verzamelt als Hermès tassen?’, reageert iemand.

Het gezin woont in mansion met 57 kamers die ze deelt met 55 man personeel en ‘9 á 10 honden’. Maar het is vooral de speelkamer van Fifi die tongen losmaakt. In de kamer staan meerdere schommelpaarden, een knutseltafel met een overdaad aan stiften en potloden en een levensgroot poppenhuis.

Speelkamer

In de eerste aflevering van de realityserie Tamara’s World krijgt het meisje een kamer cadeau die is omgebouwd tot een soort ballorig. Het is een speelkamer met een glijbaan, ballenbak en een soort jungle gym. Kosten: 87.000 dollar. De ruimte was eerst een zwembad, maar daar maakten ze geen gebruik van.

Voor Fifi is het leven dus een aaneenschakeling van puppys, pony’s en speelkamers ter waarde van 87.000 dollar. Aangezien Tamara goed is voor 300 miljoen dollar, zal daar waarschijnlijk voorlopig geen verandering in komen. Kun je jaloers zijn op een 4-jarige?

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme