Kids 6 jul 2014 Marleen Vos

4 kidsproof logeer adressen waarmee je punten scoort

Weekendjes weg in eigen land: ideaal voor quality time. Maar parkeer de kinderen eens niet bij opa en oma en laat hen kiezen uit onderstaande adressen. Succes gegarandeerd. Kun je daarna weer heel wat potjes breken en tien tegen één dat je deze plekken zelf ook zo gek nog niet vindt.

Je eigen Klara

Koeindekost4
Bij het Overijsselse Koe in de kost slaap je middenin het weiland in een grondulow (een wat? Stel je een soort koepelwoning voor met boomstammendak) en krijg je een heuse Klara onder je hoede. Uitslapen kun je zo tussen de koeien uiteraard vergeten, maar een paar dagen melken, boter maken en kalfjes knuffelen, móet haast wel therapeutisch werken. En je kinderen met blozende wangen in mini-overalls rond zien stampen is natuurlijk onbetaalbaar.
koeindekost.nl

Vreemde eend

Vogelhuis2
Eentje in de categorie ‘wat doe ik hier, maar eigenlijk vind ik het fantastisch’: overnachten in een vogelhuisje. Met z’n vieren hang je in je eigen nest boven de grond, tussen de bladeren. Knus! En bij De Vreemde Vogel kun je meer punten scoren: overnachten in een raket of vliegtuig, anyone? Terwijl de kinderen zich in de metershoge stapelbedden klaarmaken voor take off, tank jij bij in het lanceerstation.
devreemdevogel.nl

Met bubbels graag

pipowagendeluxe buitengoed de gaard
De pipowagens van Camping 3 Akers blijven toppers, zeker voor kinderen, maar er kan ook weinig tippen aan een houtgestookte hottub voor de deur. Deze zaligheid tref je bij de pipowagen-deluxe op Buitengoed De Gaard en is na een dag lang geitjes knuffelen, trampoline springen, watergevechten en eieren rapen – oh halleluja – all yours.
pipowagendeluxe.nl
3akers.nl/pipowagens

Ver weg in eigen land

DeKluutcampSpirit
Hoe stoer: slapen op een onbewoond eiland. En had je dit zelf ook niet al jaren op je bucketlist? Toegegeven, met ruisende palmbomen, hagelwit zand en glashelder zeewater heeft De Kluut weinig te maken, maar onbewoond is het wel. Midden in het Veluwemeer waan je je mijlenver van de rest van Nederland. Kanoën, samen marsmallows roosteren boven een zelfgestookt fikkie en met z’n allen overnachten in een Indiaanse tipi of een Mongoolse yurt.
campspirit.nl

P.S. Veel van dit soort adresjes vind je op BijzonderPlekje.nl of in het gelijknamige boek. Ideale inspiratie!

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
4 kidsproof logeer adressen waarmee je punten scoort
Sluiten