4 leuke kinderfilms (waar jij en je partner niet bij in slaap vallen)

(advertorial)

Ja, ja, de zaterdagavond is een feestje voor de kinderen. Op de bank met wat lekkers, alleen: het is óók jullie vrije avond. Je kijkt immers de hele week al Dora, Bob de Bouwer en Frozen (na twee keer kijken was de lol er wel vanaf). Hoe combineer je quality time met je partner én de kinderen?

Samen met KPN, keien in combineren zodat het je een voordeel oplevert, gingen we op zoek naar hoe je dát voor elkaar krijgt. Het antwoordt? De perfect familiefilm! Eentje die je kinderen super vinden én ervoor zorgt dat jij en je partner lekker tegen elkaar aan kruipen. Graaiend in een bak chips lachen om de grappen die je kinderen niet snappen of wegzwijmelen bij Angelina Jolie.

Verschrikkelijke ikke 2

Grote kans dat je kinderen én jij deze film geweldig gaan vinden, hij is gewoon onweerstaanbaar grappig. Schurk Gru is terug. Hij heeft zijn leven gebeterd en de drie kinderen geadopteerd. Alleen in de liefde wil het nog niet zo vlotten. Komt het na 147 dates (hoe herkenbaar?) het nog goed? Grappig zijn de verwijzingen naar andere films (The Godfather in deel 1) en muziek.
Onder andere te zien via Pathé thuis

Maleficent

Oké, deze is voor de allerkleinste een beetje spannend. Zijn je kinderen wat ouder en wil je een goede film? Kijk dan naar de klassieker Doornroosje in een nieuw jasje. Hoe komt het dat Malificent (de slechte heks, gespeeld door Angelina Jolie) zo hard en meedogenloos is geworden en waarom heeft ze het jonge babyprinsesje vervloekt?
Onder andere te zien via Pathé thuis

Rapunzel

Het verhaal van de blondine in de toren, wie kent het niet. Deze film is ook verrassend leuk voor ouders dankzij de flauwe woordgrappen en karakters. Zo is hoofdrolspeelster Rapunzel een vlotte dame van achttien die niet op haar mondje is gevallen.
Onder andere te zien via Netflix

Mees Kees

Grote kans dat je deze film al hebt gezien want hij is mateloos populair! Je kinderen (en jij!) herkennen vast hun lievelingsleraar in de tikkie onhandige, tijdelijke leraar van klas 6b. Verwacht geen diepgravend verhaal, maar de film is vlot en bevat veel humor. Viel ‘ie in de smaak? Begin dan aan een van de sequels.
Onder andere te zien via Netflix

KPN combineer en krijg meer!

Tja, wie is er niet gek op zijn passies combineren? KPN in ieder geval wel. Combineer Mobiel met Internet, TV of Bellen en krijg meer voordeel. Simpel: heb je bijvoorbeeld een telefoonabonnement bij KPN en neem je daar Interactieve televisie en internet bij, dan krijg je er gratis zenders en films bij en dubbel zoveel data. Start met combineren en krijg gratis producten!
Reageer op artikel:
4 leuke kinderfilms (waar jij en je partner niet bij in slaap vallen)
Sluiten