Redactie
Redactie Beauty 15 okt 2014

5 briljante mascara- en eyelinertrucs voor een uitgeslapen blik

Je wordt helaas bijna nooit meer zo fris wakker, zoals je het bed instapte. Er moet heel wat gezichtsgymnastiek worden beoefend om weer fris voor de dag te komen. En een laagje make-up. Niet te veel, aangezien we graag meedoen met de no make-up trend. Op zusje Beautify vonden we toch nog iets voor de ogen, voor een montere blik.

Ook geen held in eyeliner aanbrengen of in het aanzetten van mascara zonder klonten? Met deze 5 beauty-trucs ben je verzekerd van succes.

1. Schaf een nude oogpotlood aan

Het witte oogpotloodje kennen we wel. Deze zorgt voor een frisse blik, wanneer je haar aanbrengt aan de binnenkant van je oog. Maar er is een (beter!) alternatief: de nude-variant. Breng deze aan op je waterlijn (onderste wimperrand) en de binnenste ooghoeken. Maar 3 uur slaap gehad? Lieverd, het lijkt wel of je 3 dagen hebt geslapen!

2. Zo maak je een perfecte cat eye

Lastig hè, een cat eye maken? Het sierlijke lijntje vlak boven je bovenste wimperrand loopt meestal uit op drama. Wij hebben de gouden tip: trek niet de hele lijn in één keer, maar zet verschillende puntjes. Nadat je dit hebt gedaan, ga je er nog een keer strak overheen. Toch nog uitgeschoten? Een wattenstaafje doet wonderen. Lees hier over de beste eyeliner voor iedere look >

3. Ga voor een combi van mascara’s

Misschien vind je het fijn om bij één merk te blijven, maar het is eigenlijk slimmer om er een aantal aan te schaffen. Een combinatie is namelijk veel effectiever. Hoe meer mascara’s hoe meer goede eigenschappen. Wist je trouwens dat visagisten aanraden om twee tot drie verschillende mascara’s te gebruiken? Perfect excuus om nu naar de drogisterij te snellen.

Benieuwd naar de rest? Bekijk ze alle 5 hier.

Reageer op artikel:
5 briljante mascara- en eyelinertrucs voor een uitgeslapen blik
Sluiten