Samantha Lakker
Samantha Lakker Relatie 8 jun 2018
Leestijd: 2 minuten

5 dingen die hij goed bedoelt, maar wel heel erg irritant zijn

We kunnen ze soms wel wurgen. Alsof hij zijn uiterste best doet om je te irriteren. Tuurlijk, hij bedoelt het allemaal goed, maar het kan ondertussen érg frustrerend zijn. Dit zijn vijf onwijs herkenbare dingen als hij weer eens bezig is.

We kunnen soms niet met, maar ook zeker niet zonder ze.

Advies geven wanneer je gewoon een luisterend oor wilt

Je hebt een rotdag gehad en wil even je verhaal kwijt. Eigenlijk hoeft hij helemaal niks te zeggen. Hij moet gewoon op het juiste moment een knikje geven of een toestemmend geluid maken. That’s it. Hij heeft het alleen niet helemaal begrepen en besluit je, zoals hij dat zo mooi zegt, ‘advies’ te geven, terwijl het bij jou alleen maar overkomt als een soort preek. Nee, dank je!

Hij doet iets samen met jullie vrienden zonder jou

Natuurlijk, jij hebt je eigen vriendinnen en hij zijn vrienden, en dat is ook helemaal oké. Maar het is toch een klein beetje irritant wanneer hij zijn vrienden boven jou verkiest. Natuurlijk is het niet zo, maar zo kan het soms wel voelen. Het vervelende is dat je er ook niet echt iets van wil zeggen. Jij wilt ook vaak genoeg even tijd voor jezelf.

Hij heeft geen zin en jij wel

De rollen zijn eigenlijk altijd omgedraaid. Hij heeft zin in en jij hebt veel te veel aan je hoofd en moet er écht even niet aan denken. Maar als jij dan een keer zin hebt, wil meneer weer niet. Heel erg vermoeiend!

Hij maakt een grap, waar jij totaal niet om kan lachen

Het is alsof hij alleen grapjes maakt op het moment dat jij het net even niet kan hebben. Uiteraard ga je niet toegeven dat hij gelijk heeft.

Hij wijzigt de plannen zonder het er even over te hebben

Jij bent uit je werk zo snel mogelijk naar de supermarkt geracet om nog even snel boodschappen te doen voor vanavond. Op de fiets met je boodschappen is een drama. Je bent eindelijk thuis en checkt je telefoon en ja hoor: meneer vond het een goed idee om nog even een biertje te doen met collega’s. Thanks for the heads up.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme