Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Advertorial in archief 22 nov 2016
Leestijd: 2 minuten

5 jaar #deleven. De impact van een grammaticaal foutje op het echte leven

Je leefde onder een steen of je was ouder dan 35 jaar… Vijf jaar geleden veroverde rapper Sef Nederland met zijn hit ‘De Leven’. Wat is dan precies ‘De Leven’? Een leven waar het draait om genieten en je eigen leven leiden.

In een korte documentaire vertelt rapper Sef wat voor hem ‘De Leven’ betekent en wat zijn inspiratie was voor het nummer. Allemaal – jong of oud – leven we ons leven. Maar wat is nu echt De Leven voor jou? Waar geniet je van en wat maakt het allemaal aan het einde van de dag de moeite waard? Zijn dat je opgroeiende kinderen, zit het in jezelf en in je eigen prestaties of is het misschien wel beide?

Leven zoals je het helemaal zelf wilt

Bekijk deze ultra korte docu met Sef en je weet meteen wat er bedoeld wordt >

Wat is hét #deleven-moment van Famme’s Muriel?

‘Als ik denk aan mijn ultieme gevoel van leven dan is dat tweeledig. Mijn kinderen laten me elke dag smelten door hun pure en kwetsbare zijn. Ze kruipen ‘s nachts stiekem bij ons in bed omdat ze het allerliefste tegen ons aan liggen. Zeg daar maar eens nee tegen. Die warme lijfjes tegen me aan, daar kan geen gelukshormoon tegenop.

En dan is er de Muriel die wekelijks naar Amsterdam reist met de trein en op haar eigen barrel springt om door de stad te fietsen naar de redactie. Er valt tien jaar van me af en ik voel me weer dat jonge meisje dat de stad aan haar voeten heeft liggen.’

Wat is #deleven voor jou?

Durf te laten zien wat jou elke dag inspireert en deel jouw #deleven-moment hier.

Zorgverzekeraar Anderzorg geeft iedereen namelijk de mogelijkheid om in hun volgende tv-commercial te shinen met je eigen foto. Stuur een foto van jezelf en deel wat #deleven voor jou is. Wie weet zie jij jezelf dit jaar nog terug op tv.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

In samenwerking met Anderzorg

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
5 jaar #deleven. De impact van een grammaticaal foutje op het echte leven
Sluiten