Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids 17 jan 2017

5-jarig meisje wint het internet met deze super slimme actie

Kinderen zijn slimmer dan je misschien denkt, en dit vijfjarige meisje is daar een geweldig voorbeeld van. Haar tante Rachel Sweeney deed op internet verslag van een familiedag, waarop haar nichtje haar briljante plan uitvoerde.

Rachels nichtje wilde nog niet naar huis toen haar ouders haar mee wilden nemen. Haar wens: nog één spelletje doen met haar familie. Wat er precies gebeurde? Rachel deed verslag op Quora.com, een website waar je allerlei vragen kunt voorleggen aan bezoekers.

Tekenwedstrijd

Rachel: ‘We hadden een gezellige dag met de familie, toen de ouders van mijn nichtje zeiden dat ze naar huis gingen. Mijn nichtje zei dat ze nog één laatste spelletje wilde doen: een tekenwedstrijd. De winnaar zou een sticker krijgen. Wij dachten allemaal dat ze tijd wilde rekken en het afscheid wilde uitstellen, dus we deden gezellig mee.

LEES OOK: Kinderen erven hun intelligentie van hun moeder

De tante gaat verder: ‘Ze legde de regels uit, die waren simpel: teken allemaal een vormpje op papier, en schrijf aan de bovenkant van het papiertje hoe de vorm heet. Dus wij (rond de tien volwassenen) tekenden snel een rondje, vierkant, triangel, en leverden onze ontwerpen weer bij haar in. In plaats van ernaar te kijken en een winnaar te kiezen, vouwde ze ze op en stopte ze de tekeningen in een envelop. Daar schreef ze ‘vormpjes’ op, en riep: ‘Zo! Mijn huiswerk is af!’, terwijl ze naar de deur rende.’

Smart ass! Die komt er wel.

Het originele bericht van Rachel:

Hoeveel kun je er afvinken? Aan deze 11 dingen merk je dat jouw kind een Einstein in de dop is

Reageer op artikel:
5-jarig meisje wint het internet met deze super slimme actie
Sluiten