Redactie
Redactie Beauty 7 april 2015

5 lentegeuren die je niet mag missen!

Ieder jaar maken lekkere nieuwe geuren hun opmars. De lente is een goed excuus om een van deze parfums aan te schaffen. Wij hebben de favorieten van de redactie op een rij gezet.

Jo Malone Wood Sage & Sea Salt

Wie Jo Malone kent is op de hoogte van de unieke ongecompliceerde geur combinaties. Vorig jaar november was daar Wood Sage & Sea Salt met noten van hout, salie en zeezout. Het is een verleidelijke, zeepachtige, frisse maar toch ook een warme en diepe geur die past bij de lente.
Jo Malone Wood Sage & Sea Salt, vanaf €59,19 via Nordstrom

Marc Jacobs Daisy Sorbet

Deze lente komt Marc Jacobs weer met een limited-edition geur van het Daisy parfum. Een zoete frisse geur met een mix van roze grapefruit, peer, passiefruit blauwe regen, jasmijnbloemblaadjes, lelietjes-van-dalen op een basis van viooltjeshout, cederhout en transparante muskus. Het bloemige flesje maakt het er ook niet minder zomers op!
Marc Jacobs Daisy Sorbet, €61 (50ml) via de Bijenkorf

B. Balenciaga

Sinds oktober vorig jaar ligt deze geur, gecreëerd door Alexander Wang voor Balenciaga, in de winkels. Je ruikt elementen van lelietjes-van-dalen, viooltjes en edamame. Iriswortel en cederhout zijn het hart op een basis van kasjmierhout en ambrette. Een fris, groen houtachtig parfum voor de lente.
B. Balenciaga Set eau de parfum, €81 (50ml) via De Bijenkorf

SeeByChloé Si Belle

Si Belle verschijnt in een knappe zachtroze flacon. De geur is krachtig en fris met topnoten van neroli, berkenblad en een hart van romige gardeniablaadjes, oranjebloesem en een basis van sensuele witte musk.
SeeByChloé Si Belle, €59,95 (50ml) via Ici Paris

Florabello Diptyque

Diptyque heeft immer fijne geuren en dit is weer een bijzonder exemplaar. Zeevenkel, appelbloesem, koffie en sesamzaad zijn de belangrijkste geurnoten in dit parfum.

Diptyque Florabellio, €70 (50ml) via Diptyqueparis

Wat zijn jouw favoriete lentegeuren?

Reageer op artikel:
5 lentegeuren die je niet mag missen!
Sluiten