Inga Stoit
Inga Stoit Kids 17 okt 2018
Leestijd: 1 minuut

5 leuke manieren om Halloween te vieren zonder je peuter bang te maken

Halloween is leuk en spannend, maar soms kan het iets te griezelig zijn voor kleintjes. Gelukkig zijn er genoeg leuke activiteiten die niet eng zijn én toch geheel in het thema Halloween passen.

Op deze manier vier je Halloween zonder huilende en bange kids:

1. Halloween boeken

Kies leuke boeken uit die niet alleen maar bang makend zijn. Kinderen houden ervan om voorgelezen te worden, en er zijn genoeg boeken te vinden omtrent het thema.

2. Netflix films

Naast boeken zijn er veel leuke en spannende films beschikbaar. Scroll zelf eerst even door de video om te checken of deze niet te eng is voor jouw kleine.

3. Pompoen schilderen

Pompoenen vallen volledig in het straatje van Halloween. Bedek de tafel met een tafelkleed (wat vies mag worden), plaats de verf en kwasten op tafel, en laat de kleintjes lekker in de weer gaan.

4. Gerechtjes bakken

Halloween betekent ook veel decoratieve en bovenal heerlijke gerechtjes. Het zijn simpele gerechtjes die jullie samen kunnen bereiden. Inspiratie nodig? Kijk eens hier.

5. Verkleedpartijtje

Je kunt ook een spannend verkleedpartijtje organiseren, waarin spookjes en skeletten volledig in hun rol duiken. Haal schmink in huis, maak wat gerechtjes en laat de kleintjes de middag van hun leven hebben.

Hoe gaan jullie het vieren? Laat het ons hieronder weten op het Mamaforum.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
5 leuke manieren om Halloween te vieren zonder je peuter bang te maken
Sluiten