Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Kids 17 jun 2018
Leestijd: 2 minuten

4 Papa-gadgets waar je als vader wel mee over straat kan

Als vader houd je waarschijnlijk van toffe gadgets. Toch zijn de meeste producten rondom baby’s kinderachtig, roze en nou niet bepaald ‘smart’. Waar blijft de iPhone onder de babyproducten?

We doen alvast een voorzetje met vier producten die bewijzen dat het ook anders kan. Gadgets waar de gadgetgek én vader in ons blij van wordt, maar die ook minstens net zo handig zijn als wat je nu gebruikt.

1. Omnio Stroller

stoller
De Omnio Stroller is al een tijdje mijn favoriet. Kinderwagens zien er vaak net iets te plastic fantastic uit, en het blijven lompe dingen. Dit prachtproduct maakt korte metten met die problemen. De ‘Omni-wheels’ aan de voorkant kunnen alle kanten oprollen, ook naar links en naar rechts. Je hoeft dus niet langer de voorkant op te tillen om een beetje te kunnen manoeuvreren. En nu komt de echte magie: de complete kinderwagen kun je opvouwen tot een compact pakketje, dat je vervolgens als een rugzak kan dragen. Ideaal voor in het openbaar vervoer of op reis!

2. PacaPod Portland Bagluiertas
Luiertassen zijn nou niet bepaald de meest stijlvolle items. De PacaPod Portland Bag bewijst dat het ook anders kan. Beroemdheden worden geregeld met deze strakke luiertas gespot, en met een reden: de PacaPod Portland Bag is ontworpen om vaders er weer cool uit te doen laten zien. Wat behoorlijk lastig blijkt te zijn. Het geheel ziet er stoer en verfijnd uit, waardoor je het onmogelijke voor elkaar krijgt: er mannelijk uitziet terwijl je gevulde luiers vervoerd. De indeling is bovendien briljant. Het 3-in-1 systeem houdt de essentials gescheiden. Elk mini-tasje kun je bovendien ook nog eens los als een individuele rugzak meenemen, zodat je niet altijd de complete luiertas hoeft mee te zeulen. Ideaal!

3. Gro-Hush

grohush
Is de baby weer eens aan het huilen? Als vader los je dat natuurlijk op met een echte gadget. De Gro-Hush maakt je zoon of dochter weer helemaal relaxt met rustige geluiden. Het doet de kleine denken aan zijn of haar tijd in de baarmoeder, geborgen en warm. De zachte speaker-spons zorgt ervoor dat het geluid niet schadelijk is voor de kleine oortjes. Je kunt als ouder kiezen tussen verschillende soundtracks: witte ruis, een hartslag, golven in de oceaan en regen dat op een tinnen dak valt. Al snel zullen ze in slaap vallen, terwijl jij rustig over het hoofdje wrijft. Oh ja, ook briljant: het geluid wordt zeer gericht verspreid, waardoor jij er zelf geen last van hebt.

4. Leaf Curv

wiebelstoel
Baby Bouncers, in het Nederlands wipstoeltjes, zijn een fantastische uitvinding. Maar waarom zien ze er allemaal uit alsof ze rechtstreeks uit een cartoon komen? De Leaf Curv onderscheidt zich met een strak design waar ook vaders blij van worden. Dit hebbeding laat je gerust in je kamer staan, ook als je bezoek hebt. De stijlvolle basis is van staal gemaakt, en gaat jaren mee. Ook een mooie bonus: peuters en kleuters kunnen de Leaf Curv ook gewoon als stoeltje gebruiken. Zo heb je dus nog jaren profijt van je aankoop. Dat design!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
4 Papa-gadgets waar je als vader wel mee over straat kan
Sluiten