Els van Asseldonk
Els van Asseldonk Eropuit 3 apr 2014
Leestijd: 2 minuten

5 redenen om met je vriendinnen af te spreken

Een weekendje met je vriendinnen moet je gewoon plannen, anders komt het er niet van. Bel vanavond dus nog een rondje en ga een van deze uitjes doen.

Museumweekend

Het is weer tijd voor het Museumweekend! Ruim 300 musea doen mee, dus er zit altijd wel iets bij dat jij en je vriendinnen leuk vinden. Natuurlijk zijn er talloze activiteiten voor kinderen, maar een keertje fotografiemuseum FOAM in plaats van Freeks Favorieten in Naturalis is ook best leuk. En: kunnen jullie daarna lekker een terras opzoeken of gaan shoppen.

Dagje spa

Liever een dagje niks doen? Of ja: vooral veel kletsen en ontspannen? Ga dan naar een spa! Wij kwamen een aantal fijne aanbieding tegen bij Zwaluwhoeve en Elysium. Maak gebruik van de ‘april doet wat hij wil wellnessacties’. Zo krijg je een gratis dinerbuffet bij een dagentree of wat dacht je van deze: bij een volledige dagentree mag de tweede persoon mee voor € 1. Elysium in Bleiswijk heeft de ‘Ontspannen Voorjaarsweken’, kijk voor deze aanbiedingen op de website.

Motel Mozaique

Het Rotterdamse kunstenfestival is altijd leuk, zeker met vriendinnen. Ga samen naar één van de vele concerten, fijne optredens, theatershows, hotspots of ga kijken naar beeldende kunst. Vrijdag 4 april gaat het dagprogramma om 16.00 uur van start en ‘s avonds kun je je door Rotterdammers langs de mooiste plekjes van de stad laten leiden. Motelmozaique.nl

Rags-to-riches market

Zijn jullie echte koopjesjagers? Altijd opzoek naar de meest bijzondere spullen? Dan kunnen jullie je hart ophalen in Amsterdam. Daar wordt voor het eerst de Rags-to-Riches Market gehouden. Een tweedehands kledingmarkt waar je nauwelijks gedragen kleding koopt voor een zacht prijsje. Zelf net een grote voorjaarsschoonmaak gehouden? Voor € 30 huur je er een kraampje.

Weekendje weg

Organiseer jij dit jaar een weekendje weg? Hoe cool is het als jij en je vriendinnen kunnen overnachten in een levensgroot vogelhuis, vliegtuig of een caravan op poten? Het kan bij De Vreemde Vogel in Vlaardingen. Het Elysium (zie hierboven), Rotterdam, Delft, Strand van Hoek van Holland en Diergaarde Blijdorp zitten om de hoek. Kijk voor de prijzen en mogelijkheden op de website.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
5 redenen om met je vriendinnen af te spreken
Sluiten