5 redenen om met je vriendinnen af te spreken

Een weekendje met je vriendinnen moet je gewoon plannen, anders komt het er niet van. Bel vanavond dus nog een rondje en ga een van deze uitjes doen.

museumweekend-638x330

Museumweekend

Het is weer tijd voor het Museumweekend! Ruim 300 musea doen mee, dus er zit altijd wel iets bij dat jij en je vriendinnen leuk vinden. Natuurlijk zijn er talloze activiteiten voor kinderen, maar een keertje fotografiemuseum FOAM in plaats van Freeks Favorieten in Naturalis is ook best leuk. En: kunnen jullie daarna lekker een terras opzoeken of gaan shoppen.

185948539

Dagje spa

Liever een dagje niks doen? Of ja: vooral veel kletsen en ontspannen? Ga dan naar een spa! Wij kwamen een aantal fijne aanbieding tegen bij Zwaluwhoeve en Elysium. Maak gebruik van de ‘april doet wat hij wil wellnessacties’. Zo krijg je een gratis dinerbuffet bij een dagentree of wat dacht je van deze: bij een volledige dagentree mag de tweede persoon mee voor € 1. Elysium in Bleiswijk heeft de ‘Ontspannen Voorjaarsweken’, kijk voor deze aanbiedingen op de website.

Motel-Mozaique-634x430

Motel Mozaique

Het Rotterdamse kunstenfestival is altijd leuk, zeker met vriendinnen. Ga samen naar één van de vele concerten, fijne optredens, theatershows, hotspots of ga kijken naar beeldende kunst. Vrijdag 4 april gaat het dagprogramma om 16.00 uur van start en ‘s avonds kun je je door Rotterdammers langs de mooiste plekjes van de stad laten leiden. Motelmozaique.nl

883264_756612177684895_1067856673_o

Rags-to-riches market

Zijn jullie echte koopjesjagers? Altijd opzoek naar de meest bijzondere spullen? Dan kunnen jullie je hart ophalen in Amsterdam. Daar wordt voor het eerst de Rags-to-Riches Market gehouden. Een tweedehands kledingmarkt waar je nauwelijks gedragen kleding koopt voor een zacht prijsje. Zelf net een grote voorjaarsschoonmaak gehouden? Voor € 30 huur je er een kraampje.

mediacarouselslide_81

Weekendje weg

Organiseer jij dit jaar een weekendje weg? Hoe cool is het als jij en je vriendinnen kunnen overnachten in een levensgroot vogelhuis, vliegtuig of een caravan op poten? Het kan bij De Vreemde Vogel in Vlaardingen. Het Elysium (zie hierboven), Rotterdam, Delft, Strand van Hoek van Holland en Diergaarde Blijdorp zitten om de hoek. Kijk voor de prijzen en mogelijkheden op de website.

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
5 redenen om met je vriendinnen af te spreken
Sluiten