5 stijliconen die we meteen willen kopiëren #5 Michelle Obama

Michelle Obama is nog heel eventjes First Lady van Amerika, en inspireert velen, mede dankzij haar verfrissende, toegankelijke en af en toe wat excentrieke kledingstijl. Zo ‘doet’ ze regelmatig een Zara’tje, maar favoriet is toch wel ontwerper Jason Wu.

Sommige vrouwen hebben een eigen stijl, waar we alleen maar van kunnen dromen. Ja zeker, vrouwen als Kate Moss of Michelle Obama hebben vast een legertje adviseurs om zich heen lopen en het meeste kleedgeld van de klas, maar het is echt niet moeilijk om de stijl te stelen zonder dat je daarvoor financieel moet bloeden. Onze zus The Next Closet biedt tweedehands kleding aan voor zeer scherpe prijzen en met een beetje goed zoeken loop je erbij als een First Lady.


Deze jurk van See by Chloé zou niet misstaan in de garderobe van la Michelle. €60,- via The Next Closet


Pumps zijn altijd een goed idee. Dit elegante paar is van Alexander Wang en kost €198,-. via The Next Closet

Deze blazer van Maison Scotch kun je zowel chic als stoer combineren. €40,- via The Next Closet


De First Lady is niet vies van een lekker kleurtje. Deze jurk is van Sonia Rykiel en brengt de zomer een klein beetje terug. €195,- via The Next Closet


Een comfy vest is onmisbaar in je wintergarderobe. Leuk op een jurkje, maar ook prima te dragen op een jeans. Deze is van Agnes B. €100,- via The Next Closet


Jawel, ook de First Lady draagt spijkerbroeken! Dit exemplaar is van Levi’s, en kan altijd. €39,- via The Next Closet


Een printje in je jas vrolijkt je hele outfit op. Deze is van Marella. €175,- via The Next Closet

Wat is The Next Closet?

Bij The Next Closet shop je de mooiste tweedehands designeritems voor een mooi en voordelig bedrag. Ben jij je oude designertas, -broek of -jasje zat en vind je het zonde om ‘m in de kast te laten hangen? Dan kun je hier ook je merkspullen verkopen. Hoe dan ook ben je bij The Next Closet aan het goede adres.

Reageer op artikel:
5 stijliconen die we meteen willen kopiëren #5 Michelle Obama
Sluiten