Redactie
Redactie Lifestyle 3 september 2014

5 tv-programma’s die je niet wilt missen deze week!

Na het einde van de zomervakantie volgt traditiegetrouw de start van het nieuwe tv-seizoen. Weg met die komkommertijd en kom maar op met het betere entertainment. Wij zetten een aantal belangrijke kick-offs voor je op een rijtje:

1. Boer zoekt vrouw (KRO)

Begin: zondag 7 september

Yvon Jaspers stelt ons (eindelijk!) voor aan een nieuwe reeks boeren. Vorig jaar mochten we genieten van exotische plaatjes, maar dit jaar keert het programma terug naar Hollandse bodem. Zoals gebruikelijk zullen in de eerste aflevering een aantal boeren de revue passeren, waarop vrijgezelle dames en heren hun liefdesbrieven mogen insturen. Yvon is dit seizoen voorzien van nieuw vervoer en haar trouwe viervoeter Tommy vergezelt haar op de komende boerderijbezoeken.

2. Expeditie Robinson (RTL 5)

Begin: donderdag 4 september

‘Wie niet sterk is, moet slim zijn!’ Vorig seizoen draaide vooral om de vele intriges, waarin ex-judoka Edith Bosch de verrassende vrouwenfinale uiteindelijk won. Dit jaar wordt het format flink op z’n kop gezet. In plaats van twee kampen, worden de BN’ers opgedeeld in drie groepen: de hemel, de aarde en de hel. Ben jij ook zo benieuwd hoe onder andere Ferry Doedens, Rick Brandsteder en Lone van Roosendaal het ervan af gaan brengen?

3. Heel Holland Bakt (Omroep Max)

Begin: zondag 7 september

De hit van vorig seizoen keert eindelijk terug op de buis. De Engelse variant op The Great British Bake Off scoorde verrassend goed bij jong & oud, want bakken is nog steeds hot. Hopelijk wordt dit seizoen wel iets spannender, want kandidaat Rutger was sinds aflevering 1 de gedoodverfde winnaar. Man, want kon die jongen netjes werken!

4. Love is in the Air (RTL 4)

Begin: woensdag 3 september

Zet de tissues maar klaar, want Robert ten Brink keert terug met een nieuw seizoen. De sympathieke presentator reist de hele wereld rond om geliefden met elkaar te verenigen. Do we need to say more? Ook dit seizoen zorgt gegarandeerd voor mooie plaatjes en de nodige tranen.

5. Keeping up with the Kardashians
(E! Entertainment)

Begin: zondag 7 september

#KUWTK keert terug op de buis met een negende seizoen, want we krijgen (stiekem) maar niet genoeg van deze Armeense jetset familie. Een beetje fout is het wel, maar hé, iedereen heeft zo zijn guilty pleasures. Het geheim achter de serie is de diversiteit aan karakters in herkenbare familiesituaties. Vraag jij je ook af hoe het nieuwe huis van Kourtney en haar kids er uit ziet of hoe Kim haar dream wedding met rapper Kanye West heeft voorbereid? Plan dan aanstaande zondag een relaxed tv-avondje en Keep up with the Kardashians.

Reageer op artikel:
5 tv-programma’s die je niet wilt missen deze week!
Sluiten