Redactie
Redactie Gezondheid 4 oktober 2014

5 x najaartrends die je garderobe minder basic maken

We zijn welbekend met mode items die omschreven worden als ‘basic’. Iets in de herfst zorgt ervoor dat we ons verheugen op slobbertruien met een dikke sjaal, de jeans en gevoerde enkellaarsjes. Heerlijk toch? Het liefst vertoeven we dagen in onze favoriete outfit.

Juist omdat we zoveel tijd spenderen in onze ‘basics’ komt er gegarandeerd een moment dat we op zoek gaan naar nieuwe garderobe gangmakers. Gelukkig hebben wij een aantal trends gespot die deze transformatie vrij eenvoudig maken. Met een comfortabele cape, statement laarzen of ritsen als detail kun jij weer even door.

1. Mantel of cape

Chloé, GarethPugh
Het is erg aantrekkelijk om de deur uit te rennen op je sneakers, in joggingpak. Onderscheid jezelf van de meute en ga voor een oversized mantel of cape, net zo gemakkelijk en uitermate geschikt voor het wisselvallige herfstweer.

2. Decoratieve ritsen

Balenciaga, Stella Mc Cartney
Ontwerpers gaan los met fournituren. Zo zien we ritsen all-over jurken, jassen en truien.

3. Opvallende handschoenen

Rochas, Dior
Einde herfst kun je ze al nodig hebben: handschoenen. Kies voor een opvallend stel dan hoef je voor de rest nergens aan te denken.

4. Statement laarzen

Gucci, Alexander Wang
Schoenen zijn een investering want we lopen meer meters dan we soms liefhebben, zeker in de stad. Schaf bijzondere winterlaarzen aan als eyecatcher.

5. Maak het bont!

Chloé, Marc Jacobs
Bont is het ingrediënt van bijna iedere collectie. Het liefst zo volumineus en opvallend mogelijk en wat ons betreft, zo fake mogelijk.

Reageer op artikel:
5 x najaartrends die je garderobe minder basic maken
Sluiten