Inga Stoit
Inga Stoit Mind 18 jan 2019
Leestijd: 2 minuten

5 x Relatiegoals voor het jaar 2019 (volgens de experts)

Waarschijnlijk heb je je doelen voor het jaar 2019 al lang gemaakt, maar heb je ook al gedacht aan goals voor jullie als koppel? Wie weet word je relatie er wel sterker door en wordt 2019 mega romantisch!

Dit zijn de 5 relatiegoals (volgens de experts) die jullie relatie tot een nieuwe hoogte brengen:

1. Tijd maken voor date avonden

Je kunt nooit te veel quality time hebben. Je ziet elkaar misschien wel iedere dag bij thuiskomst, maar echte romantische dingen schieten er al vaak bij in. Zorg daarom dat dit in het groot op de agenda komt. Denk niet ‘ah, dat komt wel’, maar zorg dat het erop komt met een dikke onderstreping. Je zult zien dat dit soort avonden jullie relatie laten opbloeien.

2. Weg met die telefoon

Vrijwel ieder stel maakt zich schuldig aan: naast elkaar zitten op de bank met een telefoon in je handen. Je hebt meer oog voor sociale media dan voor elkaar. Zeg nou eerlijk – in feite is je partner veel leuker dan al die onbenullige spam berichten op Facebook. Herinner jezelf eraan dat die telefoon vaker weg moet, hier wordt je relatie beter op. Lees hier hoe je minder met sociale media bezig kunt gaan in een handomdraai.

3. Probeer iets nieuws

Als je samen iets nieuws probeert is het uitdagend voor allebei en dat schept een band. Die gezamenlijke tennislessen kennen jullie ondertussen wel, wissel dit om voor bijvoorbeeld schaatsen. Dit werkt als een frisse wind. Je zult zien dat jullie allebei vrolijk worden van een verandering en misschien is dit uitprobeersel zelfs een blijvertje.

4. Maak je eigen tradities

Iedere relatie is anders. Wat voor het ene stel werkt, hoeft niet voor het andere stel te werken. En daarom is het leuk om eigen tradities na te leven. Misschien was jullie allereerste date ooit wel in het pannenkoekenhuis, maak daar bijvoorbeeld een traditie van en bezoek deze elk jaar. Jullie hebben ongetwijfeld een ‘eigen’ iets!

5. Bedank meer

Je bent zo gewend aan elkaar en aan elkaars aanwezigheid, dat het aanvoelt als de meest normale zaak van de wereld. Terwijl het eigenlijk heel speciaal is dat je zo’n leuke partner hebt. Je mag jezelf namelijk best wat vaker in je handjes knijpen en zo mag je lief dat ook. Laat dit wat vaker weten aan elkaar en bedank hem wat meer voor zijn normale maar lieve gebaren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme