Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Work & Life 8 mrt 2017
Leestijd: 2 minuten

5 x waarom bonusmoeder Paulien mee MOET doen aan Expeditie Robinson

Het is eindelijk zover: je hoeft niet langer met je kop op televisie te zijn geweest om mee te mogen doen aan Expeditie Robinson. ‘Gewone’ burgers mogen zich nu ook aanmelden voor een felbegeerd plekje op het populairste onbewoonde eiland. Paulien Declemy-Eigenhuis, bonusmoeder van drie kids, heeft de beste reden ooit.

De enige voorwaarde voor de aanmelding was dat je een filmpje van jezelf moet uploaden, terwijl je op een paal staat. Of voor paal, ‘t is maar net hoe je het bekijkt. Afijn, Paulien is gelukkig getrouwd met Claire en Claire is moeder van drie tienerdochters. Omdat het een vurige wens van Paulien is om ook zelf een kindje ter wereld te brengen, ziet ze dit als de uitgelezen laatste kans om nog te doen wat ze altijd al wilde: ooit meedoen aan Expeditie Robinson. Daar heeft ze trouwens nog veel meer redenen voor, namelijk:

1.

Als bonusmoeder van drie pubers, heeft ze ondanks dat ze super veel van hen houdt, toch ook een keer tijd en spanning nodig op een ander vlak, dan wasjes draaien, rondslingerende studieboeken opruimen, voor niks koken omdat er last minute wordt afgezegd en iedereen tegelijk ongesteld is in huis.

2.

Als pasgetrouwde vrouw met haar twaalf jaar oudere vriendin, vindt ze het toch nog wel fijn om met haar eigen leeftijdgenoten te kunnen omgaan ?.

3.

Ze voor haar werk alles en iedereen moet bezoeken en onderzoeken en ze nu wel eens een eiland en medekandidaten wil bezoeken en onderzoeken.

4.

Dat ze, voordat ze straks hopelijk zelf moeder wordt, ze dit avontuur nog zonder verantwoordelijkheden en ‘lasten’ kan volbrengen.

5.

Ze haar eigen moeder, die 23 jaar geleden is overleden, moet missen maar wel haar doorzettingsvermogen en strijdkracht heeft geërfd waardoor ze heel ver zou kunnen komen in het spel!

Stem!

Gun jij Paulien haar de tofste ervaring van haar leven? Dan kun je hier op haar stemmen. Wel doen hoor!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
5 x waarom bonusmoeder Paulien mee MOET doen aan Expeditie Robinson
Sluiten