5 zaken die we willen weten van Christian Grey

Gisteren bracht schrijver E.L. James totaal onverwacht groot nieuws naar buiten. Er komt een nieuw Fifty Shades of Grey boek en wel vanuit het perspectief van de mysterieuze Mr. Grey. Hoog tijd als het aan ons ligt, want wij zitten nog wel met wat vragen.

Deze vijf dingen zouden we nog wel willen weten van Mr. Grey:

1. Waarom Anastasia?

Als we Ana’s eigen gedachten mogen geloven is ze helemaal niet zo bijzonder. We zijn toch wel heel erg benieuwd waarom deze miljardair juist voor háár koos.

2. Wat voor werk doet Mr. Grey?

De momenten die hij samen met Ana doorbrengt worden tot in het kleinste detail beschreven, maar zelden vertelt hij iets over wat hij zonder haar en op zijn werk doet. Kom maar door met die scoops!

3. Meer informatie over de jonge Christian Grey

We weten wat er gebeurde voordat hij geadopteerd werd en we hebben verhalen gehoord over een zekere Mrs. Robinson, maar verder is onze kennis over Christian vóór Ana behoorlijk beperkt. We want more!

4. Wat er in zijn hoofd omgaat als hij ‘slechts’ vanille seks heeft met Ana

Gezien zijn ‘speelkamer’ en zijn contract houdt Mr. Grey van hele ruige dingen. Toch zet hij, zeker in het begin, al zijn wensen opzij voor Ana. Gaat zijn fantasie alle kanten op tijdens hun romantische seks? Of valt het allemaal wel mee en is de ruige Christian slechts een masker?

5. Wat Christian in hemelsnaam denkt als hij Ana slaat

Hij slaat haar een keer zo hard dat ze het uitschreeuwt en huilend wegloopt. Daar moet je behoorlijk fifty shades of f*cked up voor zijn. Zou hij er echt opgewonden van worden?

Het boek dat de naam Grey krijgt, verschijnt op 18 juni in de winkels. Dit is de Engelse versie, op de Nederlandse versie moeten we nog iets langer wachten.

Zowel het boek en de films gezien? Dit zijn de verschillen.

Wat wil jij van Mr. Grey weten? Of vind je de boekenserie helemaal niks? Laat het weten op onze Facebook! >

Reageer op artikel:
5 zaken die we willen weten van Christian Grey
Sluiten