Eva Dusch
Eva Dusch Lifestyle 1 juni 2015

5x geweldige dingen om thuis bezorgd te krijgen

Of het nu als last minute oplossing is, uit tijdgebrek of gemakzucht, feit blijft: artikelen thuis laten bezorgen is een welkome uitvinding. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Hierbij vijf leuke dingen, eetbaar en niet eetbaar, die met slechts een belletje of muisklik gefixed zijn. Hatsa!

Van je avondeten en dagelijkse boodschappen tot interieurartikelen; alles kun je tegenwoordig online bestellen. En die lijst groeit met de dag. Morgen een bos bloemen nodig? Geregeld. Geen tijd om lunch te kopen? Ze komen het wel brengen. Het avondeten geskipped? Knip maar met je vingers en het wordt bij je thuisbezorgd. We tippen je graag de volgende adresjes voor het ultieme gemak.

Lunch: Dabbawalla

Deze mannen geloven dat goed voor jezelf zorgen best makkelijker kan. Ook met een overvolle agenda. Hoe? Ze brengen je op elk gewenst tijdstip lekkere, gezonde en gevarieerde lunches, bij jou thuis of op kantoor in Amsterdam. Er wordt zelfs rekening gehouden met dieetvoorkeuren en allergieën. Hun motto: ‘Don’t worry, be healthy.’ Een beetje cliché, maar we kunnen ons er best in vinden. Let wel op de bezorgtijden: alleen tussen 10.30 en 12.30 uur. Op het menu? Denk aan vegetarische salades van zoete aardappel, pecannoten en ahornsiroop, linzensalade met oerbietjes of een vis-kohsamui salade.
Meer weten?

Interieur: Bloomon

Waarom zou je naast eten ook niet gewoon een bos bloemen thuis kunnen laten bezorgen? Dat was ook de gedachte van de bedenkers van Bloomon. En zo geschiedde. Je kunt kiezen uit wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een bos bloemen aan je deur, samengesteld door TV-bloemstylist Anton van Duijn, die op elk gewenst tijdstip bezorgd kan worden. Zelfs in de avonduren. Morgen onverwachts bezoek thuis of een belangrijke meeting op het kantoor? Hoppa, bestellen maar! Voor je het weet heb je een fleurige bedoening in je woonkamer staan.
Meer weten?

Snacken: Bites we love

Hoe je dagelijkse snackneigingen te beteugelen? Die vraag stellen wij onszelf ook meerdere malen. Gelukkig wordt ons steeds betere én gezondere oplossingen toegereikt. Zoals Bites we Love.
Ze leveren tussendoortjes op basis van noten, zaden, superfoods en chocolade. Iedere bite zit in kleine zakjes, handig dus. Dit betekent een shot energie voor onderweg of achter je bureau. Inmiddels tellen ze zo’n vijftig verschillende bites die worden samengesteld door een team van heuse food experts, en in je eigen account -die je even snel moet aanmaken- kun je je voorkeuren aangeven. En hadden we al de grappige schuilnamen van deze semi-gezonde snacks genoemd: ‘Tropical daydream‘ en ‘Please eat me‘. Vooral die laatste, voelen we ons gelijk minder schuldig.
Meer weten?

Als we dan toch zo goed bezig zijn; dit zijn elf gezonde snacks voor in de lente >

Interieur: kunst aan de muur

Normaliter is kunst nou niet bepaald iets wat je even aan je deur laat bezorgen. Maar het is toch verdomd handig als het gaat om een groot en onhandig schilderij. Op deze website zul je geen peperdure werken vinden van Van Gogh, maar onbekende werken van onbekende namen. Het is soms even flink zoeken en over smaak valt niet te twisten, maar er zitten best geinige dingen tussen.
Meer weten?

Avondeten: Marley Spoon

Fammes Muriel testte de Marley Spoon-box, is fan en heeft meteen een abonnement genomen. Met drie koters en een man die veel reist is het fijn om afgepaste verrassende maaltijden met recept te hebben. Hoe werkt het? Kies op de site zelf uit de gerechten je favoriet – samengesteld door chefkoks – die je vervolgens thuis maakt. Elke week staan er nieuwe gerechten online waar je uit kunt kiezen en alles is kakelvers en lekker gezond. Ook leuk: je krijgt regelmatig onbekende ingrediënten en gerechten voor je neus geschoven, dingen die je zelf misschien niet zo snel zou maken. Vervolgens krijg je de foodbox in een mooie verpakking thuisgestuurd op een afgesproken tijdstip. Een foodbox met drie gerechten voor twee personen heb je voor €48.
Meer weten?

Oeps vergeten! Zorg dat je dit altijd in huis hebt voor een gezond eetpatroon >

Reageer op artikel:
5x geweldige dingen om thuis bezorgd te krijgen
Sluiten