Inga Stoit
Inga Stoit Work & Life 25 feb 2019
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de 6 belangrijkste dingen die je nodig hebt om een ​​succesvol feest te organiseren

Ben je van plan om binnenkort een groot feest voor vrienden en familie te organiseren? Dan wil je waarschijnlijk dat iedereen zich vermaakt en dat alles er spik en span uitziet.

Je wilt dat het feest zal slagen. Met deze tips lukt dat ongetwijfeld:

1. Persoonlijke uitnodiging

Je kunt natuurlijk een simpel appje in de groepschat sturen, maar je kunt ook een ‘officiële’ uitnodiging maken. Hiermee zet je gelijk de toon van het feest. Je geeft aan dat het niet ‘normaal’ feestje wordt, maar een bijzondere. Je kunt je gasten ook op de hoogte brengen van wat zij kunnen verwachten. Bijvoorbeeld door een menu of een dresscode waaraan zij zich moeten houden.

2. Klassieke flesjes

Als je een plastic 2 liter Cola fles op tafel zet kan dat de hele look and feel van je feest veranderen. Bewaar deze fles voor je normale zondagmiddag en kies op feesten en partijen voor de glazen variant. Je zult zien dat dit vele malen gezelliger staat. Zet tevens een glas met mooie rietjes op tafel en je creëert al helemaal een leuk uitziend tafeltje.

3. Voldoende eten

Dit feestje heeft meer nodig dan de standaard traktaties. Kijk verder dan je neus lang is en denk verder dan de worstjes en de kaasjes. Je kunt hier natuurlijk altijd een schaaltje van hebben maar zorg daarnaast voor meer andere opties. Zorg ook voor diversiteit, zo is er voor ieder wat wils wat lekkers. Probeer de receptjes op tijd uit, zo kom je op de dag zelf niet voor lelijke verrassingen te staan.

4. Goede muziek & geluid

Zorg dat je voor het feest een afspeellijst hebt gecreëerd. Je bent namelijk niet blij als je straks van een standaard Spotify afspeellijst afhankelijk bent. Daarnaast is het geluid minstens net zo van belang. Heb je nog speakers op zolder liggen? Tijd om ze er bij te pakken!

LEES OOK: 8 makkelijke manieren om een schoner en meer opgeruimd huis te hebben.

5. Zorg voor een fijne decoratie

Je wil natuurlijk een mooi aangeklede eettafel hebben, maar de rest van het huis is ook een beetje van belang. Het hoeft niet allemaal even strak te zijn, maar als het wel de sfeer van een feestje ademt zit je gebakken. Je gasten zullen ook minder snel een rommeltje maken als zij zien dat alles er even verzorgd uitziet. Zij blij – jij blij. Een simpele bos bloemen op tafel kan bijvoorbeeld al een gunstig effect opleveren.

6. Een fijne badkamer/toilet

Je gasten zullen vroeg of laat naar het toilet moeten en een schone en georganiseerde badkamer zal hen heel blij maken. Je kunt bijvoorbeeld een stapel handdoekjes mooi neerleggen, of wat kaarsjes en bloemetjes ter decoratie gebruiken. Maak het schoon, fris en gemoedelijk. Als de gasten weg zijn kun je de overige prulletjes weer weghalen, maar op feesten en partijen staat dit wel zo leuk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Dit zijn de 6 belangrijkste dingen die je nodig hebt om een ​​succesvol feest te organiseren
Sluiten