Inga Stoit
Inga Stoit Mind 17 apr 2019
Leestijd: 3 minuten

Fail! Deze 6 hilarische, klunzige momenten van moeders zijn heel herkenbaar

Niemand is perfect en iedereen maakt ‘foutjes’. Jij ook ongetwijfeld. We schamen ons soms voor onze eigen knulligheden, maar eigenlijk is er niks om je voor te schamen. Wél zo fijn om te horen dat ook andere mama’s soms klunzig bezig zijn.

Door deze 6 hilarische, klunzige momenten van moeders voelen wij ons stukken minder klunzig:

Marly: ‘’Mijn vriend zou onze zoon op bed leggen en hem helpen met in slaap te vallen door een verhaaltje voor te lezen. Ik zat ondertussen lekker bij onze benedenbuurman aan een wijntje. Na een redelijk korte tijd schoof mijn vriend aan en hij dronk gezellig met ons mee. Ik zei nog zo ‘slaapt hij wel echt?’, het antwoord was ‘ja’ dus wij gingen vrolijk door. Niet veel later hoorde ik ‘mama mama mama’, we keken uit het raam en zagen onze 9 jarige in zijn ondergoed over de straat hollen. We hebben onszelf toen wel even flink achter de oren gekrabd..’’

Floor: ‘’Toen mijn zoon voor het eerst naar school mocht ben ik twee keer vergeten om hem op te halen. De eerste keer vergat ik het helemaal omdat hij normaal op dinsdag bij oma was en de tweede keer was ik een uur te laat. Ik werd beide keren gebeld door de juf en die was niet zo blij met mij.. Ik was dit ook niet met mezelf en schaam me eigenlijk vandaag de dag nog steeds.’’

Manon: ‘’Toen mijn dochter 11 werd leek het mij een leuke grap om haar gezichtje in de taart te duwen. Ik had alleen niet verwacht dat zij zelf ook met haar gezicht de taart van dichterbij bekeek dus ik heb haar wel erg hard geduwd. Het eindigde in een bult, veel tranen en een bloedneus. En oh ja, een hoop tranen van mij, omdat ik me zo schuldig voelde.’’

LEES OOK: Deze tweets laten zien hoe pittig het moederschap kan zijn (en geloof ons: ze zijn hilarisch).

Saar: ‘’Ik heb een keer ophef gemaakt omdat ik vond dat mijn dochter best eens mee zou kunnen naar kantoor. Ik werk me een slag om de arm en vond het niet fijn om voor ieder uurtje een oppas te moeten regelen. Ik kreeg dit voor elkaar bij mijn baas. Mijn lieve meisje zat fijn te spelen in een hoek totdat zij een enorme stinkende luier kreeg. Ik wilde haar verschonen maar was de luiers vergeten. Tot overmaat van ramp kreeg zij ook nog eens diarree. Je kunt je voorstellen dat ik haar niet nog een keer heb durven meenemen.’’

Beb: ‘’Ik scheld nooit in de buurt van mijn kinderen, maar het is toch echt een keer misgegaan. Mijn zoon en ik liepen in de supermarkt en ik had een behoorlijk stressvolle dag. Het was zo’n dag waarop alles mis ging en het werd me even teveel. Ik vroeg aan mijn zoontje of hij nog even de geraspte kaas wilde pakken want die was ik vergeten. Ik vroeg het helaas niet op een normale manier. Ik zei: ‘wil jij alsjeblieft de kaas pakken dan kunnen we eindelijk deze klote winkel uit.’ Jup, ik ben behoorlijk geschrokken van mezelf en de blikken om mij heen.

Brenda: ‘’Ik haalde de kinderen op van de kinderopvang en legde mijn tas alvast voor in de auto op de passagiersstoel. Ik sloot de auto voordeur en hielp eerst mijn zoontje met zijn gordel, daarna liep ik naar de andere deur omdat ik mijn dochter wilde helpen alleen drukte zij op de lock-knop. Ik kon dus met geen enkele mogelijkheid die deur nog open krijgen. Ik heb de brandweer gebeld en lang voor een dichte auto gestaan. Het was echt niet leuk..’’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Fail! Deze 6 hilarische, klunzige momenten van moeders zijn heel herkenbaar
Sluiten