6-jarige Tijn ontroert Nederland met zijn stoere actie voor Serious Request

Vanmorgen kwam de zesjarige Tijn samen met zijn vader bij de brievenbus van het Glazen Huis om over een bijzondere actie te vertellen. Bij Tijn is in mei van dit jaar hersenstamkanker (DIPG) geconstateerd, en hij weet daarom zeker dat dit zijn laatste bezoek aan het Glazen Huis zal zijn. Zijn laatste wens is om geld in te zamelen voor Serious Request met zijn speciale actie.

Daarom vraagt Tijn aan iedereen om drie mensen uit te dagen om de nagels te lakken, en één euro te doneren aan Serious Request. Als je ze niet wilt lakken, doneer dan tien euro.

Laatste Serious Request

De vader van Tijn vanmorgen: ‘De aanleiding dat wij doneren is een beetje triest, maar heeft ook een mooi randje. Tijn is 6 jaar en in mei hebben wij te horen gekregen dat hij ongeneeslijk ziek is. Hij heeft hersenstamkanker. Dit wordt dus zijn laatste Serious Request, want zijn levensverwachting is minder dan een jaar. In juni is hij bestraald en de ziekte heeft daardoor een hele tijd stilgestaan, maar we weten sinds vorige week dat de tumor aan het groeien is. Nu kan hij nog één keer behandeld worden, daarna is er helaas niets meer mogelijk.’ De laatste wens van Tijn is om zoveel mogelijk geld op te halen voor de kinderen in ontwikkelingslanden, om op die manier longontstekingen helpen te genezen. De 3FM-dj’s doen in ieder geval al mee met Tijns actie.

Intussen heeft Tijn een plekje in het Glazen Huis gekregen waar hij de nagels van de bezoekers zit te lakken. En de opbrengsten rijzen de pan uit, de teller staat namelijk al op ruim 50 duizend euro. Wil jij ook doneren via Tijn? Steun dan zijn actie Lak Aan DIPG hier.

Reageer op artikel:
6-jarige Tijn ontroert Nederland met zijn stoere actie voor Serious Request
Sluiten