Sophie Nortier
Sophie Nortier Work & Life 8 nov 2019
Leestijd: 2 minuten

6 x de leukste koffiebeker to-go en waar je ze kunt kopen

Yes! Met deze mooie koffiebekers to-go kun jij stijlvol en guilt free met je koffie over straat.

Koffie koffie koffie

Heerlijk een koffietje onderweg. Lekker in de trein naar werk, of op een bankje in het park met de kids. Ook op kantoor halen we het nodige aantal koffietjes bij de barista in het pand. Maar al die honderden bekertjes koffie, zorgen ook voor een hele hoop afval. Doe daar een dekseltje bovenop, dan heb je meteen een van de grootste plastic vervuilers te pakken.

Plastic waste

We weten allen dat het milieu een veel besproken onderwerp is en dat plastic afval een grote boosdoener is. Dus wat is er nou fijner, dan op een simpele manier al een eerste bijdrage te kunnen leveren aan een beter milieu? Weinig toch? Daarom hebben wij een lijstje voor je gemaakt met de zes leukste coffee to-go bekers!

1. rCup Koffiebeker van gerecyclede materialen – prijs: €19,99

rCup-koffiebeker-to-go
Bron: rCup

rCup is een Brits bedrijf dat zich volledig heeft gestort op koffiebekers van gerecyclede materialen. Dit model kun je in verschillende gezellige kleuren en maten krijgen en is gemaakt van gerecyclede papieren koffiebekers! Hoe leuk is dat?

Kopen kan onder andere hier.

2. Zuperzozial Koffiebeker to-go – prijs: €8,19

zuperzozial-koffiebeker-to-go
Bron: Zuperzozial

De producten van Zuperzozial zijn allemaal gemaakt van eco-vriendelijke materialen. Deze beker is bijvoorbeeld van bamboe en maïs gemaakt. Het dekseltje en de grip-band zijn van eco-vriendelijke siliconen. Toch liever niet in de kleur ‘Fig Violet’? Dan kun je ook kiezen uit Powder Blue, Stone Grey, Coconut White, Lollipop Pink, Lemony Yellow, Wasabi Green, Carbon Black en Pumpkin Orange.

Je koopt ‘m hier.

3. Ecoffee Cup van bamboe – prijs: €16,95

EcoffeeCup-Kerr-Napier-koffiebeker-to-go
Bron: Ecoffee Cup

Stylisch zwart of een van de tientallen andere kleurtjes of patroontjes, het kan allemaal. De super stijlvolle bekers van Ecoffee zijn allemaal vrij van BPA, BPS en ftalaat.

4. Bodum Koffiebeker to-go – prijs: €19,90

Bodum-koffiebeker-to-go
Bron: Bodum

Het Deense merk Bodum staat bekend om hun minimalistische ontwerp en goede kwaliteit. En gelukkig hebben ook zij zich gestort op de koffiebekers voor onderweg. Naast deze roestvrijstalen beker, hebben ze ook een echte travel press gemaakt, waarmee je onderweg verse koffie kunt maken!

De variëteit is het grootst op hun eigen website, en deze specifieke uitvoering vind je hier.

5. Royal Doulton’s porseleinen to-go beker – prijs: €32,50

royal-doulton-koffiebeker-to-go
Bron: Royal Doulton

Deze porseleinen koffie to-go beker is misschien niet handig om in je tas heen en weer te slingeren. Maar als je op zoek bent naar een super classy koffiebeker voor op werk of in de auto, zit je goed bij Royal Doulton.

Hier kun je hem kopen.

6. Stelton To Go Click Steel – prijs: €29,95

Stelton-klikbeker
Bron: Stelton

De strakke ontwerpen van Stelton zijn om heel blij van te worden. Deze mooie thermosbeker heeft een innovatief kliksysteem, waardoor het heel makkelijk opent en sluit.

Je kunt hem onder andere hier kopen.

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
6 x de leukste koffiebeker to-go en waar je ze kunt kopen
Sluiten